Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

A co ostatní?????

Příjdu, v papučích a v mých elitních televizních teplákách. Občas tam chodíme na oběd s rodinou, jídlo vždy ušlo. Mají tam pěkný servírky, ale na ty se můžu koukat jen úkosem zpoza jídelního lístku, páč jak jsem uvedl tam chodíme s rodinou, tzn. i s manželkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Milis nám trochu degeneruje a tak si cvičně nechal prasknout druhou achilovku. Ale protože i nadále řídí auto a chodí do práce, nevidím jedinej důvod, proč by nemohl přijít na předvánoční sraz. Kolečkové křeslo na odvoz na toaletu přípdně zajistím dle zájmu. Akorát ty diáky asi nestihl vyvolat. Nemůžu v pátek 18.12, jinak se přizpůsobím.

Odkaz ke komentáři

No zase tak opálenou ruku snad nemám.

16.12. a 17.12. nemůžu. navrhuju 19.12. sobota. To je chanuka a na ten den jsem se ještě nevožral. Aspoň co si pamatuju <_<

Jo a mám pro vás malý vánoční překvapení. Já náfuka nad Steinharty jsem si jedny koupil. A můžete se mi bez uzardění tlemit celej večer a nic neřeknu.

Odkaz ke komentáři

16.12. a 17.12. nemůžu. navrhuju 19.12. sobota. To je chanuka a na ten den jsem se ještě nevožral. Aspoň co si pamatuju <_<

Jo a mám pro vás malý vánoční překvapení. Já náfuka nad Steinharty jsem si jedny koupil. A můžete se mi bez uzardění tlemit celej večer a nic neřeknu.

špatně jsem se vyjádřil, 18.12. odjíždím - 20.12. se vracím. Nenapadlo mě, že někoho napadne sobota :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
No zase tak opálenou ruku snad nemám.

Víš , co myslím. Klidně do SZ, když se nechceš chlubit veřejně.

Já si teď užívám kombinaci Aviator + Tornado :wub:

post-786-1260202324.jpg

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

Milis nám trochu degeneruje a tak si cvičně nechal prasknout druhou achilovku. Ale protože i nadále řídí auto a chodí do práce, nevidím jedinej důvod, proč by nemohl přijít na předvánoční sraz. Kolečkové křeslo na odvoz na toaletu přípdně zajistím dle zájmu. Akorát ty diáky asi nestihl vyvolat. Nemůžu v pátek 18.12, jinak se přizpůsobím.

No úplně neříkám, že ne, ale nic neslibuju, vona to fakt s tou haxnou není prdel - ujede na hajzlíku berle a je to v kelu, machrindex=0. No jo, jsem zdegenerovanej, za pár let ze mě zbyde třeba jen hlava, co chronopříspěvky diktuje sekretářce. Ale to ta hlava bude už třeba tak vychlastaná, že bude jen koulet chronovočima - pravý voko hodiny, levý voko minuty, každou sekundu mrknout a datum na vyžádání.

Odkaz ke komentáři

No úplně neříkám, že ne, ale nic neslibuju, vona to fakt s tou haxnou není prdel - ujede na hajzlíku berle a je to v kelu, machrindex=0. No jo, jsem zdegenerovanej, za pár let ze mě zbyde třeba jen hlava, co chronopříspěvky diktuje sekretářce. Ale to ta hlava bude už třeba tak vychlastaná, že bude jen koulet chronovočima - pravý voko hodiny, levý voko minuty, každou sekundu mrknout a datum na vyžádání.

se vo tebe postarám, boj se nic kamaráde

Odkaz ke komentáři

Víš , co myslím. Klidně do SZ, když se nechceš chlubit veřejně.

Já se nestydím se pochlubit, ale ještě jsem to nestihl vyfotit, neumím to moc (teda spíš vůbec) za slabého umělého světla a denní nějak nestíhám.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

se pochlub...tipuju tě na tydle

post-786-1260206170.jpg

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...