Návštěvník Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 ok, to by určitě šlo. Tak dejte vědět Jasnacka. Jeste se ceka, az prijedou kluci z prazdnin.
vlastimil.talanda Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Jasnacka. Jeste se ceka, az prijedou kluci z prazdnin. ajo vlastně, ony jsou prázdniny.
sonny.c Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Se mnou dost pravděpodobně nic nebude,musím se učit
Godin Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Kucí, pojďte v pátek, ať si taky můžu dát nějaké to pivko. :-(
Godin Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Já nic nevybírám, zase bych poslouchal kecy o kůlně v průjezdu
Návštěvník km.kmk Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Já nic nevybírám, zase bych poslouchal kecy o kůlně v průjezdu No to teda jo, do průjezdu nejdu. Nevim co furt vymejšlíme, v Pcích je osvědšenej St.Patrick a v HK U lva. Pokud budem experimentovat, tak tady je nějaký hodnocení. http://restaurace-pardubice.com/ Alééé, kdybyste si všichni domluvili odvoz, tak jsem ještě nebyl, a všichni to moc chválej, a tudíž mě to láká... http://www.dasickesklepy.cz/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 (upraveno) V Dašických sklepích jsou pátky s klavírem, a pátek s klavírem a Milisem teda prožít nechci. Ať zjebete mě, zamluvím Tenis 19:00 kdo půjde? Budou mít kačeny... Roman Godin Káemkáčko Upraveno 19. března 2012 uživatelem Roman I.
maama Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Kucí, pojďte v pátek, ať si taky můžu dát nějaké to pivko. :-( tak tentokrát si ještě pro tibetskou houbu nepřijedu. příště.
Návštěvník km.kmk Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 V Dašických sklepích jsou pátky s klavírem, a pátek s klavírem a Milisem teda prožít nechci. Ať zjebete mě, zamluvím Tenis 19:00 Mně by teda klavír nevadil
vlastimil.talanda Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 V Dašických sklepích jsou pátky s klavírem, a pátek s klavírem a Milisem teda prožít nechci. Ať zjebete mě, zamluvím Tenis 19:00 kdo půjde? Budou mít kačeny... Roman Godin Káemkáčko Vlasta
Návštěvník Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Mně by teda klavír nevadil Pojď to prosím udělat v Pardubkách. My jsme líný se někam táhnout. A hádám, že pro Prince by to mohla být smrt
Návštěvník km.kmk Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 No já jsem teď zjistil, že v pátek asi stejně nebudu moct.
Godin Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 kucí, mě je to fuk, jen fakt nemůžu v ten čtvrtek.
vlastimil.talanda Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Ahoj, tak jak zítra. Ano, ne, v kolik?
Návštěvník Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Ahoj, tak jak zítra. Ano, ne, v kolik? Tenis v sedm, prince naberu na nádraží, bojí se v tom našem nepřátelském městě
vlastimil.talanda Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Tenis v sedm, prince naberu na nádraží, bojí se v tom našem nepřátelském městě dobrá, budu se těšit. Já dorazím cca v 19,30
Návštěvník Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Sonny, nechlastej, škodí to zdraví. Podívej se na Godina. Podle občanky cucák, v reálu s tváří vypitého starce. Takhle bys chtěl dopadnout? Sraz bude v dubnu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se