Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Doporučené příspěvky

Odesláno

ok, to by určitě šlo. Tak dejte vědět

Jasnacka. Jeste se ceka, az prijedou kluci z prazdnin.
Návštěvník km.kmk
Odesláno

Já nic nevybírám, zase bych poslouchal kecy o kůlně v průjezdu :D

No to teda jo, do průjezdu nejdu. Nevim co furt vymejšlíme, v Pcích je osvědšenej St.Patrick a v HK U lva. Pokud budem experimentovat, tak tady je nějaký hodnocení.

http://restaurace-pardubice.com/

Alééé, kdybyste si všichni domluvili odvoz, tak jsem ještě nebyl, a všichni to moc chválej, a tudíž mě to láká...

http://www.dasickesklepy.cz/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

V Dašických sklepích jsou pátky s klavírem, a pátek s klavírem a Milisem teda prožít nechci. :) Ať zjebete mě, zamluvím Tenis 19:00

kdo půjde? Budou mít kačeny...

Roman

Godin

Káemkáčko

Upraveno uživatelem Roman I.
Návštěvník km.kmk
Odesláno

V Dašických sklepích jsou pátky s klavírem, a pátek s klavírem a Milisem teda prožít nechci. :) Ať zjebete mě, zamluvím Tenis 19:00

Mně by teda klavír nevadil
Odesláno

kdo půjde? Budou mít kačeny...

Roman

Godin

Káemkáčko

Vlasta

Odesláno

Mně by teda klavír nevadil

Pojď to prosím udělat v Pardubkách. My jsme líný se někam táhnout. A hádám, že pro Prince by to mohla být smrt
Návštěvník km.kmk
Odesláno

No já jsem teď zjistil, že v pátek asi stejně nebudu moct.

Odesláno

Ahoj, tak jak zítra. Ano, ne, v kolik?

Tenis v sedm, prince naberu na nádraží, bojí se v tom našem nepřátelském městě :)
Odesláno

Sonny, nechlastej, škodí to zdraví. Podívej se na Godina. Podle občanky cucák, v reálu s tváří vypitého starce. Takhle bys chtěl dopadnout?

Sraz bude v dubnu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...