Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Roman: to mi povídej!!! Včera jsem se vrátil z Deštného(Jedlová) a málem spálil spojku na tom mokrém sněhu...šíleny.

P.S že bych Vás přijel zkontrolovat a udělat fotky do vlákna Osobní fotečky??? :guitar::guitar::guitar::guitar::guitar:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník km.kmk

Roman: to mi povídej!!! Včera jsem se vrátil z Deštného(Jedlová) a málem spálil spojku na tom mokrém sněhu...šíleny.

P.S že bych Vás přijel zkontrolovat a udělat fotky do vlákna Osobní fotečky??? :guitar::guitar::guitar::guitar::guitar:

jojo, spojčička se spálí na to šup...
Odkaz ke komentáři

[quote name='laskajefajn' timestamp='1330248252' post='721347'

milis te pozval v zachvatu filantropie ke stolu. ja s tim mam porad problem. Styl, jakym se tady prezentujes, uplne nekonvenuje s myslenkou, ze bychom my dva spolu sedeli v hospode. Nic ve zlym, ja ti taky nemusim sedet. Nejsem na vlne fotecek a predjizdeni a rad bych nam obema usetril rozpaky pote, co budeme na sebe cumet pres pulitr. To, ze bydlime od sebe nejakych dvacet kilometru a pravdepodobne nas oba zajimaji hodinky, je z meho pohledu zcela irelevantni.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Ahoj chlapci,kdy a kam se tedy půjde?

Bych se s Vámi třeba přiožral. Naposledy,když jsem s Vámi byl v Bléri... -přejeli mi před barákem kočku. Dobrá kočka se špatně shání,do teď jsem vychovával novou. Je na čase ji vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři

Nejsem tento tyden v Pardubkach. teda jsem, ale jen tak trochu, takze nedostanu propustku. Pristi tyden delam konkubinu Viktorovi v Baselu a hned potom odjizdim na hory. az se vratim, od 19.3., budu mit spoustu kladnych bodu a pak bude klid a casove jsem v pohode.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...