vlastimil.talanda Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Za chvíli jdu vyhazovat auto , abych vůbec vyjel z těch rozbredlych sraček a zacalO zase padat. no jo, u Vás na Dukle je to jak v Jeseníkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 no jo, u Vás na Dukle je to jak v Jeseníkách Jsem v Orlickejch a je tady toho mokrýho sněhu po kokot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Roman: to mi povídej!!! Včera jsem se vrátil z Deštného(Jedlová) a málem spálil spojku na tom mokrém sněhu...šíleny.P.S že bych Vás přijel zkontrolovat a udělat fotky do vlákna Osobní fotečky??? :guitar::guitar: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 tlačítko ignoruj vlastně není dobrý řešení. člověk by minul docela důležitý informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastimil.talanda Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Jsem v Orlickejch a je tady toho mokrýho sněhu po kokot tak to chápu a opravdu nezávidím. Sem rád, že tady není nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Roman: to mi povídej!!! Včera jsem se vrátil z Deštného(Jedlová) a málem spálil spojku na tom mokrém sněhu...šíleny. P.S že bych Vás přijel zkontrolovat a udělat fotky do vlákna Osobní fotečky??? :guitar::guitar: jojo, spojčička se spálí na to šup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 (upraveno) [quote name='laskajefajn' timestamp='1330248252' post='721347' P.S že bych Vás přijel zkontrolovat a udělat fotky do vlákna Osobní fotečky??? :guitar::guitar: milis te pozval v zachvatu filantropie ke stolu. ja s tim mam porad problem. Styl, jakym se tady prezentujes, uplne nekonvenuje s myslenkou, ze bychom my dva spolu sedeli v hospode. Nic ve zlym, ja ti taky nemusim sedet. Nejsem na vlne fotecek a predjizdeni a rad bych nam obema usetril rozpaky pote, co budeme na sebe cumet pres pulitr. To, ze bydlime od sebe nejakych dvacet kilometru a pravdepodobne nas oba zajimaji hodinky, je z meho pohledu zcela irelevantni. Upraveno 26. února 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Já teda taky nechci prezentovat fotečku mýho ksichtejčku v tom tvým vlákýnečku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastimil.talanda Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Já teda taky nechci prezentovat fotečku mýho ksichtejčku v tom tvým vlákýnečku. :jawdrop:sem nevěděl, že se tady prezentují ksichtíčky ve vlákýnečku. Nicméně taky nechci můj ksichtíček na web Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 :jawdrop:sem nevěděl, že se tady prezentují ksichtíčky ve vlákýnečku. Nicméně taky nechci můj ksichtíček na web Jojo, přišla mezi nás láska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastimil.talanda Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Jojo, přišla mezi nás láska... a sakra :-) Samé nové informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalilamc Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Ahoj chlapci,kdy a kam se tedy půjde? Bych se s Vámi třeba přiožral. Naposledy,když jsem s Vámi byl v Bléri... -přejeli mi před barákem kočku. Dobrá kočka se špatně shání,do teď jsem vychovával novou. Je na čase ji vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 ha ....co? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastimil.talanda Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 pátek u mě blbý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 já bych mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Nejsem tento tyden v Pardubkach. teda jsem, ale jen tak trochu, takze nedostanu propustku. Pristi tyden delam konkubinu Viktorovi v Baselu a hned potom odjizdim na hory. az se vratim, od 19.3., budu mit spoustu kladnych bodu a pak bude klid a casove jsem v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Nebudete mít někdo příští tejden cestu přes ostravu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastimil.talanda Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 práci čest přátelé. Co nějaký ten termín na pivo či jiné alkoholové radovánky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 práci čest přátelé. Co nějaký ten termín na pivo či jiné alkoholové radovánky pristi tyden. domlouvame se s Milisakem, asi ve ctvrtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastimil.talanda Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 pristi tyden. domlouvame se s Milisakem, asi ve ctvrtek. ok, to by určitě šlo. Tak dejte vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se