Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

počkej počkej, ne tak rychle! kdy?

edit: 7.11. ? tak se dejte dohromady najisto, ať se zase zbytečně nenadchnu.. a jede někdo z phy, že bych se přidal a mohl popíjet? anebo mám zas dělat taxi:) to taky není problém. tak jak?

Jojo, je to najisto, přijeď! Ale do pěti musím bejt doma, pani pak vstává a přišlo by se na to.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, je to najisto, přijeď! Ale do pěti musím bejt doma, pani pak vstává a přišlo by se na to.

hele tomu nerozumím. do pěti odpoledne nebo ráno? to má různé souvislosti - opravdu netuším, kdy pani vstává. už jsem se skoro rozhod, že bych jel vlakem a můžu si taky dát pivo.

Upraveno uživatelem maama
Odkaz ke komentáři

hele tomu nerozumím. do pěti odpoledne nebo ráno? to má různé souvislosti - opravdu netuším, kdy pani vstává. už jsem se skoro rozhod, že bych jel vlakem a můžu si taky dát pivo.

no nazdar... Já jsem vykořisťovanej asi do vosmi, takže dorazím později. Né že se mně budete tlemit, protože jsem prodal všechny hodinky a zbyly mně jediný. Breitlingy :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

bude himalájská houba? mám si na to něco přinést?

/quote]

Jo kamaráde to nevím, musím se doma zeptat hlavní houbové manažerky, jak to s ní vypadá. Pokud bude na rozdávání, dodám i s převozním obalem.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník km.kmk

Klidně bych si St.Patricka zopakoval. Minulej tejden jsem udělal dost pro rodinu, tak že bych si tam dal tu nutrii.

to by me zajimalo, co tys udelal pro rodinu... :-))

Odkaz ke komentáři

jsem mimo Pardubice.

Ty vogo Godine, ty hraješ na vánočních trzích? Já si tě dovedu představit spíš v jesličkách, wola a vosla ti můžou dělat Zmizelej a Káemkáčko, Sonny.C Josefa, jen bude potřeba stáhnout z Patapufu nějakou go - go tanečnici jako Marii a dary se pohrnou :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

jsem mimo Pardubice.

Ty vogo Godine, ty hraješ na vánočních trzích? Já si tě dovedu představit spíš v jesličkách, wola a vosla ti můžou dělat Zmizelej a Káemkáčko, Sonny.C Josefa, jen bude potřeba stáhnout z Patapufu nějakou go - go tanečnici jako Marii a dary se pohrnou :D

jé, to by bylo hezký....jestli si můžu vybrat, tak radši vosla...doma mi tak někdy říká manželka...

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...