Návštěvník Zmizík Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 (upraveno) počkej počkej, ne tak rychle! kdy?edit: 7.11. ? tak se dejte dohromady najisto, ať se zase zbytečně nenadchnu.. a jede někdo z phy, že bych se přidal a mohl popíjet? anebo mám zas dělat taxi:) to taky není problém. tak jak?Jojo, je to najisto, přijeď! Ale do pěti musím bejt doma, pani pak vstává a přišlo by se na to. Upraveno 6. listopadu 2012 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 (upraveno) Jojo, je to najisto, přijeď! Ale do pěti musím bejt doma, pani pak vstává a přišlo by se na to.hele tomu nerozumím. do pěti odpoledne nebo ráno? to má různé souvislosti - opravdu netuším, kdy pani vstává. už jsem se skoro rozhod, že bych jel vlakem a můžu si taky dát pivo. Upraveno 6. listopadu 2012 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 hele tomu nerozumím. do pěti odpoledne nebo ráno? to má různé souvislosti - opravdu netuším, kdy pani vstává. už jsem se skoro rozhod, že bych jel vlakem a můžu si taky dát pivo.no nazdar... Já jsem vykořisťovanej asi do vosmi, takže dorazím později. Né že se mně budete tlemit, protože jsem prodal všechny hodinky a zbyly mně jediný. Breitlingy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Zamluveno na 19:00 na Milana Kabelku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Zamluveno na 19:00 na Milana Kabelku.bude himalájská houba? mám si na to něco přinést? jo a co vůbec slavíme? Obamu nebo výročí VŘSR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 bude himalájská houba? mám si na to něco přinést?/quote] Jo kamaráde to nevím, musím se doma zeptat hlavní houbové manažerky, jak to s ní vypadá. Pokud bude na rozdávání, dodám i s převozním obalem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Jo kamaráde to nevím, musím se doma zeptat hlavní houbové manažerky, jak to s ní vypadá. Pokud bude na rozdávání, dodám i s převozním obalem.díky, uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 Jak jste na tom tenhle týden,nějak dlouho jsem vás neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 Jak jste na tom tenhle týden,nějak dlouho jsem vás neviděl Klidně bych si St.Patricka zopakoval. Minulej tejden jsem udělal dost pro rodinu, tak že bych si tam dal tu nutrii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Klidně bych si St.Patricka zopakoval. Minulej tejden jsem udělal dost pro rodinu, tak že bych si tam dal tu nutrii. to by me zajimalo, co tys udelal pro rodinu... :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Co takhle ctvrtek 13.12. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 jo jo, od 16 hraju na Perštýňáku a tak se pak půjdu zahřát do hospy. Zamluvíš Patrika, když to tam má Rytířka nacvičený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 jsem mimo Pardubice. Ty vogo Godine, ty hraješ na vánočních trzích? Já si tě dovedu představit spíš v jesličkách, wola a vosla ti můžou dělat Zmizelej a Káemkáčko, Sonny.C Josefa, jen bude potřeba stáhnout z Patapufu nějakou go - go tanečnici jako Marii a dary se pohrnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 jsem mimo Pardubice. Ty vogo Godine, ty hraješ na vánočních trzích? Já si tě dovedu představit spíš v jesličkách, wola a vosla ti můžou dělat Zmizelej a Káemkáčko, Sonny.C Josefa, jen bude potřeba stáhnout z Patapufu nějakou go - go tanečnici jako Marii a dary se pohrnou jé, to by bylo hezký....jestli si můžu vybrat, tak radši vosla...doma mi tak někdy říká manželka... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 Tak já Ježíška, mně tak pani taky někdy říká. Ježiši Milisi ty ses zase vožral, ty prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 No hezky jste se rozpovídali ale nějak jsem z toho nepoznal, jestli teda jdem nebo jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 No hezky jste se rozpovídali ale nějak jsem z toho nepoznal, jestli teda jdem nebo jo.To se nedozvíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Co teda jako bude, he? Já bych sem šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 no já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 jsem mimo Pardubice...ty už teď taky dojíždíš? ale jinak pěkně to tu vedete - Ježíš Milis Prase, no, dobrý.a smíte ven zase jen do osmi jako posledně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se