sonny.c Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Co úterý nebo čtvrtek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 F pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 F pátek sem f práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Já můžu v podstatě kdykoli, sem zas slamák. Tak nevožerem se u Soňáka v práci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Já můžu v podstatě kdykoli, sem zas slamák. Tak nevožerem se u Soňáka v práci? vlakem na kolíííín... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Co to srazit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Není problém. Neuděláme to rovnou v Holicích. Nemusel by mě pak Miloš chytat na útěku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Není problém. Neuděláme to rovnou v Holicích. Nemusel by mě pak Miloš chytat na útěku.Uděláme to na nádraží ve vodárně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Já si musím vod chlastu vodfrknout. V sobotu jsem sportoval. Blbě mi přestalo být dnes ráno. Když jsem viděl zelenou na semaforu, tak mě to kopalo na šavli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 fotka teda není moje, ale i takhle může tento těžký podnik vypadat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Pristi nedele Velka pardubicka. ja du tuty pac chodim kazdej rok. vloni byl i jindra a libilo se mu. letos nemuze pac je student. tak kdo se prida? Maj tam kazdorocne vybornej stanek s vinem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Kůň je hnusný zvíře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Takze prvni.... kdo dalsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 tak jsem tu přečetl odkaz, že je tu jen jeden z HK a je divnej..já to teda nejsem, ale z Hradce sem taky ..opět mají Pardubáci něco proti Hradci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 (upraveno) Ale my vás kluci hradecký máme docela rádi, ale tenhle je fakt dost divnej :-Dtak jsem tu přečetl odkaz, že je tu jen jeden z HK a je divnej..já to teda nejsem, ale z Hradce sem taky ..opět mají Pardubáci něco proti Hradci.. Upraveno 7. října 2013 uživatelem Godin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Docela.... Mno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Škopek bi BOT! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Jo BOT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Pani mně je zřejmě nevěrná, bylo by i o čem klábosit. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se