Návštěvník Zmizík Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Ale už by to chtělo novou krev. Jak sme všichni autisti, tak většinu času tam sedíme, koukáme před sebe a mlčíme. Jenom Slunečník furt štěbetá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 OK, na mlčení jsem expert, jen sem tam vydávám nějaké pazvuky, ale to není moc často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 A bude nekdy nejakej sedanek v HK,nebo furt jenom v Pardubicich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 V pátek budu cca kolem 20:00 U Lva pokud má někdo chuť nebo cestu kolem bude vítán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Něco se děje? Vzbudila me prostata a koukám že mám někam přijít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 (upraveno) Celý den bych prosténal, kdybych neměl prostenal. Upraveno 9. března 2016 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Tatarák, pivečko v HK. Termín do konce listopádu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Neblázněte, v tak velkém počtu se nikam nevejdeme:( To budu muset rozdělit na dva dny... druhý den digi sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Něco se chystá. .. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Něco se chystá. .. ?Chysta a nechysta. Slunecnik nam hazi klacky pod nohy, zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Kdysi jsem na jednom srazu byl ale pak už se to nějak nedařilo domluvit. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Já nemůžu, posuň to vo tejden a hodím ti šavli pod nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Kurva, ja prece nejsem zadnej organizator, ja jen chtel jit na pivo. Tak jo, tak vo tejden a na ty savli budu bazirovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Hm...příští tejden nemůžu. ..:-( tak zas za rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Nesejdeme se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 UP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Jsem pro každou špatnost. Kopni termín a místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 (upraveno) Patrik Streda. Upraveno 16. prosince 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Mám firemní večůrek v Uherském Hradišti. Tak si to užijte;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se