New Milis Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 Asi Pce, ale hospody tam moc neznám. Co mexická naproti Hany Bany...? Tam jsem se před dvouma rokama strašně vožral - měli tam tequilu v akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 Tam jsem se před dvouma rokama strašně vožral - měli tam tequilu v akci. Déjà vu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastimil Talanda Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 tak nahoďte nějaký datum. Šup sem s ním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 tak nahoďte nějaký datum. Šup sem s ním mám jiný nápad, jseš tu poprvé, myslím příspěvkem, tak je to na tobě.... místo , čas, zamluv to a napiš kdy , kde a na jaký jméno... co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastimil Talanda Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 Ahoj, klidně. TAkže to uděláme v pátek 23.1. v 18 hodin. Hospodu v Pardubicích si vyber, zamluvim to hned v pondělí. Bude to na mé jméno. Pouze do pondělka přibližný počet osob. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 Ahoj, klidně. TAkže to uděláme v pátek 23.1. v 18 hodin. Hospodu v Pardubicích si vyber, zamluvim to hned v pondělí. Bude to na mé jméno. Pouze do pondělka přibližný počet osob. Díky Nechám to na tobě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastimil Talanda Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 Dobře, takže Velvet. OD 18 hodin. Jen mi prosím kdo se zůčastní, abych věděl, kolik míst. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Sraz v pátek? No to je zvrhlost A VELVET najdu kdepak?? Nebo se obětuje Roman jako navigátor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastimil Talanda Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 tady je adresa: Restaurace Velvet,Třída Míru 109, Pardubice Je mi jedno, zda pátek či sobota. Stačí říct kdy. Dle toho bych to dommluvil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Sraz v pátek? No to je zvrhlost A VELVET najdu kdepak?? Nebo se obětuje Roman jako navigátor? Roman se obětuje, vo tom žádná. Ale předem varuju. Upekli jsme s kabelkou pekelnej obchod vo dvou šroufkách do dievas vintážních a já mu slíbil refundaci v kořkách. To bude Dlouháááá noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastimil Talanda Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 dobře, takže zatím jsme teda 4, ano? Já, milosklikar, pete a Roman. Kdo dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 dobře, takže zatím jsme teda 4, ano? Já, milosklikar, pete a Roman. Kdo dál? já v pátek nemůžu RomanI: bacha, ať se vám ta noc neprotáhne....znám Kabelku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 si na něj vemu teda kámoše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastimil Talanda Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 proto jsem psal, ať si určíte kdy, mně je to celkem jedno. Takže pokud se vís hodí sobota, klidně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 (upraveno) RomanI.:no..., zkusit to můžeš... Upraveno 18. ledna 2009 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 hele, tady je tak nějak pravidlem, tedy jak jsem viděl za ten rok scházet se většinou ve čtvrtek...takže bych to viděl na 22.1. ale k tomu ať si řeknou své i ostatní. Já můžu i v pátek Dlouho jsem totiž nikde nebyl, tak mám vycházky;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 proto jsem psal, ať si určíte kdy, mně je to celkem jedno. Takže pokud se vís hodí sobota, klidně von se víc hodí čtvrtek. Večer se zboříš, pátek prohlásíš za malou sobotu, nasypeš do sebe aspirin, překlepeš práci a nekazíš pak rodině a sobě víkend ožíračkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 za mě 22 dobrý,23 nemůžu.... jak bylo řečeno čtvrtek je takovej náš malej pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Roman se obětuje, vo tom žádná. Ale předem varuju. Upekli jsme s kabelkou pekelnej obchod vo dvou šroufkách do dievas vintážních a já mu slíbil refundaci v kořkách. To bude Dlouháááá noc Chjo, já příští tejden nemůžu, a tak jsem se na ty kořalky těšil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastimil Talanda Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 dobrá, klidně čtvrtek. Kdo dál ve čtvrtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se