Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
tak nahoďte nějaký datum. Šup sem s ním

mám jiný nápad, jseš tu poprvé, myslím příspěvkem, tak je to na tobě.... místo , čas, zamluv to a napiš kdy , kde a na jaký jméno... co ty na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník milosklikar
Ahoj, klidně. TAkže to uděláme v pátek 23.1. v 18 hodin. Hospodu v Pardubicích si vyber, zamluvim to hned v pondělí. Bude to na mé jméno. Pouze do pondělka přibližný počet osob. Díky

Nechám to na tobě... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Sraz v pátek? No to je zvrhlost :) A VELVET najdu kdepak?? Nebo se obětuje Roman jako navigátor? :)

Roman se obětuje, vo tom žádná. Ale předem varuju. Upekli jsme s kabelkou pekelnej obchod vo dvou šroufkách do dievas vintážních a já mu slíbil refundaci v kořkách. To bude Dlouháááá noc

post-1551-1232299568.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
dobře, takže zatím jsme teda 4, ano? Já, milosklikar, pete a Roman. Kdo dál?

já v pátek nemůžu

RomanI: bacha, ať se vám ta noc neprotáhne....znám Kabelku...

post-786-1232302498.jpg

Odkaz ke komentáři

hele, tady je tak nějak pravidlem, tedy jak jsem viděl za ten rok scházet se většinou ve čtvrtek...takže bych to viděl na 22.1. ale k tomu ať si řeknou své i ostatní. Já můžu i v pátek :) Dlouho jsem totiž nikde nebyl, tak mám vycházky;)

Odkaz ke komentáři

proto jsem psal, ať si určíte kdy, mně je to celkem jedno. Takže pokud se vís hodí sobota, klidně

von se víc hodí čtvrtek. Večer se zboříš, pátek prohlásíš za malou sobotu, nasypeš do sebe aspirin, překlepeš práci a nekazíš pak rodině a sobě víkend ožíračkou.

Odkaz ke komentáři

Roman se obětuje, vo tom žádná. Ale předem varuju. Upekli jsme s kabelkou pekelnej obchod vo dvou šroufkách do dievas vintážních a já mu slíbil refundaci v kořkách. To bude Dlouháááá noc

post-1551-1232299568.jpg

Chjo, já příští tejden nemůžu, a tak jsem se na ty kořalky těšil...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...