semi001 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Rok 2013 a má cesta střídání Rolád, asi není moc co dodat Nicméně, 16610LV jsou a nadále budou má srdcovka, snad se někdy v budoucnu vrátí Každopádně už vím, že u plechu zůstanu. Teda pokud se mi nedostanou pod ruce 114060 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 za mě teda nejlepší gmt a LV..ostatní jsou jako chudý příbuzný
panedge Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Novy LV a GMT master se mi líběj nejvíc a pak hnedka starý suby no date a starý LV:-)Takže vlastně je to všechno dobrý:-)
sta Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 (upraveno) no kdyz to shrnu tak mi prijde ze jsi vlastne ani jednou neslapl vedle :-) Upraveno 30. ledna 2014 uživatelem sta
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se