Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když tak se mi vysmějte že řeším pseudoproblém ... 16.5. 2007 by měla být ve Violinu beseda o hodinkách. Vyrábíte si cedulky typu "xmenm05" "cigi" a pod. nebo už se při podobných setkáních znáte natolik, že to netřeba? smile.gif

Rád bych tam zašel, PRIMovi jsem se nahlásil, jen vůbec netuším, koho tam potkám ... .

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Někdo se zná, někdo ne. Jestli se nás sejdou tři člověci, tak jsou cedulky zbytečné. Tak schválně, napište se sem, kdo přijde. Prim by stejně asi rád znal přibližný počet osob. smile.gif

Jednou jsme cedulky měli, ale nevím? :/

Ale mnohem vážnější rozhodnutí musím učiniti: které hodinky na ruku umístím. biggrin.gif

Já se hlásím, že se tedy jako dostavím.

Odesláno

xmenm05 napsal:
  cigi napsal:
Normálně se představíme, zatím jsme to vždycky zvládli smile.gif

No jo, ale já jsem rád, že si pamatuju nicky, teď ještě jména .... smile.gif

Já si nepamatuju vůbec nic. Snad jenom PRIM. biggrin.gif

Odesláno

Tak a je to, do violína bohužel nejdu - rodina tak dlouho přehazovala sváteční narozeninovou večeři, až pochopitelně vybrali středu. Lituju, pánové, užijte si to.

Odesláno

cigi napsal:
Tak a je to, do violína bohužel nejdu - rodina tak dlouho přehazovala sváteční narozeninovou večeři, až pochopitelně vybrali středu. Lituju, pánové, užijte si to.

To je velká škoda. Budeme si muset pro Orlík najít jiný termín. sad.gif

Nebo navrhni rodině narozeninovou snídani. biggrin.gif

Odesláno

xmenm05 napsal:
  Skeleton napsal:
Ja a moje Stowy se take tesime. V 19.00. wink.gif

Stowy????!

To je odvaha ...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

A pro jistotu biggrin.gif biggrin.gif

No na Prim Igen L.E. cekam a doma mam jenoum AutoPrimky ... biggrin.gif Jedine plechovej pasek na ruku a pricvaknout je tim magnetem ... velikost je pro me ideal ...

Odesláno

ladičpian napsal:
Je to tedy od 19h??      Budu tam!

Prim napsal:

Další informace:

Prosím všechny potenciální účastníky, aby dali najevo svůj záměr účastnit se této besedy, aby bylo vše dostatčeně připravené.

Kromě novinek v kolekci by mohla být beseda zajímavá i pro zákazníky, kteří touží pro v různých směrech nadstandardní hodinky. Na mysli mám především zájemce o XXL hodinky. Toto téma určitě na besedě otevřeme a pokusíme se zjistit, kolik lidí by o takové hodinky mělo reálný zájem. Přeci jen se jedná o hodinky, jejichž velikost již není pro většinu zákazníků nositelná, a tak jejich případná výroba sebou nese pro firmu poměrně značné riziko.

Na programu bude i diskuze o některých dalších speciálech, takže věřím, že bude beseda zajímavá pro všechny, kteří se jí zúčastní.

Dopředu annoncuji, že tato beseda se nebude zabývat renovacemi starých primek, ale současnou produkcí a jejím dalším vývojem.

Tak tedy těšíme se na Vás v Koncertním klubu Violino!

Otevřeno bude od 18:00 a skončíme až odejde poslední návštěvník.

Odesláno

Skeleton napsal:
Ja a moje Stowy se take tesime. V 19.00. wink.gif

Jj, Skeleton vi, proc je ma mit na ruce. biggrin.gif Rozkaz znel jasne... smile.gif

Odesláno

Pokud nejde o uzavřenou společnost, tak bych se také zastavil. Rád bych viděl naživo některé nové modely a slyšel, co je ve výhledu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...