xmenm05 Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 Když tak se mi vysmějte že řeším pseudoproblém ... 16.5. 2007 by měla být ve Violinu beseda o hodinkách. Vyrábíte si cedulky typu "xmenm05" "cigi" a pod. nebo už se při podobných setkáních znáte natolik, že to netřeba? Rád bych tam zašel, PRIMovi jsem se nahlásil, jen vůbec netuším, koho tam potkám ... .
typograf Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 Někdo se zná, někdo ne. Jestli se nás sejdou tři člověci, tak jsou cedulky zbytečné. Tak schválně, napište se sem, kdo přijde. Prim by stejně asi rád znal přibližný počet osob. Jednou jsme cedulky měli, ale nevím? :/ Ale mnohem vážnější rozhodnutí musím učiniti: které hodinky na ruku umístím. Já se hlásím, že se tedy jako dostavím.
xmenm05 Odesláno 14. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2007 Já taky ... klidně i s cedulkou ...
cigi Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 Normálně se představíme, zatím jsme to vždycky zvládli
horal Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 Jsem v práci, nebude on-line přenos...? a =) nebo nějaký komentář pro neúčastníky?
xmenm05 Odesláno 14. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2007 cigi napsal: Normálně se představíme, zatím jsme to vždycky zvládli No jo, ale já jsem rád, že si pamatuju nicky, teď ještě jména ....
typograf Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 xmenm05 napsal: cigi napsal: Normálně se představíme, zatím jsme to vždycky zvládli No jo, ale já jsem rád, že si pamatuju nicky, teď ještě jména .... Já si nepamatuju vůbec nic. Snad jenom PRIM.
xmenm05 Odesláno 14. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2007 Bobr napsal: Určitě přijdu. V 19 jsem tam. Dej to vědět PRIMovi, ať počítá s kapacitou ...
Skeleton Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 Ja a moje Stowy se take tesime. V 19.00.
pepik Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 Škoda, že je to tento týden. Já budu v Praze až příští týden.
xmenm05 Odesláno 14. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2007 Skeleton napsal: Ja a moje Stowy se take tesime. V 19.00. Stowy????! To je odvaha ... A pro jistotu
cigi Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 Tak a je to, do violína bohužel nejdu - rodina tak dlouho přehazovala sváteční narozeninovou večeři, až pochopitelně vybrali středu. Lituju, pánové, užijte si to.
typograf Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 cigi napsal: Tak a je to, do violína bohužel nejdu - rodina tak dlouho přehazovala sváteční narozeninovou večeři, až pochopitelně vybrali středu. Lituju, pánové, užijte si to. To je velká škoda. Budeme si muset pro Orlík najít jiný termín. Nebo navrhni rodině narozeninovou snídani.
Skeleton Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 xmenm05 napsal: Skeleton napsal: Ja a moje Stowy se take tesime. V 19.00. Stowy????! To je odvaha ... A pro jistotu No na Prim Igen L.E. cekam a doma mam jenoum AutoPrimky ... Jedine plechovej pasek na ruku a pricvaknout je tim magnetem ... velikost je pro me ideal ...
acmik Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 jojo, prijdeme... cedulky se daji kdyztak znasilnit nejaky z konferenci ci podobnych akci, ne?
typograf Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 ladičpian napsal: Je to tedy od 19h?? Budu tam! Prim napsal: Další informace: Prosím všechny potenciální účastníky, aby dali najevo svůj záměr účastnit se této besedy, aby bylo vše dostatčeně připravené. Kromě novinek v kolekci by mohla být beseda zajímavá i pro zákazníky, kteří touží pro v různých směrech nadstandardní hodinky. Na mysli mám především zájemce o XXL hodinky. Toto téma určitě na besedě otevřeme a pokusíme se zjistit, kolik lidí by o takové hodinky mělo reálný zájem. Přeci jen se jedná o hodinky, jejichž velikost již není pro většinu zákazníků nositelná, a tak jejich případná výroba sebou nese pro firmu poměrně značné riziko. Na programu bude i diskuze o některých dalších speciálech, takže věřím, že bude beseda zajímavá pro všechny, kteří se jí zúčastní. Dopředu annoncuji, že tato beseda se nebude zabývat renovacemi starých primek, ale současnou produkcí a jejím dalším vývojem. Tak tedy těšíme se na Vás v Koncertním klubu Violino! Otevřeno bude od 18:00 a skončíme až odejde poslední návštěvník.
X-Bob Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 Skeleton napsal: Ja a moje Stowy se take tesime. V 19.00. Jj, Skeleton vi, proc je ma mit na ruce. Rozkaz znel jasne...
Z. Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 Pokud nejde o uzavřenou společnost, tak bych se také zastavil. Rád bych viděl naživo některé nové modely a slyšel, co je ve výhledu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se