spiderer Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 roon napsal: No tak ať se hlásí případní zájemci, sepíšeme seznam a můžem i hlasovat. Jinak takto by se dalo odlišit 3, 6, 9 většíma kuličkama. Tak ja se hlasim Velke kulicky jako oddeleni ctvrtin se mi ale nelibi vubec, to uz radsi nejaky carky, takhle uz to opticky narusuje hodne celkovou stavbu hodinek, velikosti jednotlivych kruhu by tam bylo uz prilis mnoho - male indexy, velke indexy, vychazejici slunce, cifernik, luneta.. to uz by se hodne mlatilo a pusobilo by to nevyvazene a na prvni pohled jako spatna prace toho co tam ty indexy maloval, nez jako zamer
Filipes Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 (upraveno) já jsem taky vážný zájemce, ovšem s výhradou jak to dopadne - třeba datumku nepřekousnu (kdo má problém s udržením myšlenky na to kolikátého dnes je, má u mě kalendář ), jen k podkladu ciferníku - šedá/stříbrná(kov) - ta vnitřní lunetka bude jaká? podle mě je třeba aby barevně byla shodná s podkladem ciferníku! jinak je to všecko dobrý, 200/660 se mi tam líbí, ale přimlouvám se: -plongeur ručky ANO -kuličky všechny stejný ANO -luneta červená, číslovaná protisměru ANO zkuste sem někdo dát ještě tu skoroposlední variantu (všechny indexy stejně velký) s plongeur ručkama, díky Upraveno 7. června 2007 uživatelem Filipes
gas Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 kuličky bych určitě nechal všechny stejné, ten nápis 200/660 tam sedí, byla by tam bez něj moc velká prázdná plocha, co takhle dát dole místo 200/660 název hodinek a horní část s paprsky nechat čistou ?
afrikab Odesláno 7. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2007 roon napsal: No tak ať se hlásí případní zájemci, sepíšeme seznam a můžem i hlasovat. Jinak takto by se dalo odlišit 3, 6, 9 většíma kuličkama. Jak to tak vypada, udelame si s Roonem limitovanou adici o dvou kusech. Vsichni se urcite nikdy nedohodneme.
gas Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 nahoďte nějaký nástřel ceny, pokud to nebude extra rána, tak jdu určitě do toho s váma
roon Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 afrikab napsal: Jak to tak vypada, udelame si s Roonem limitovanou adici o dvou kusech. Vsichni se urcite nikdy nedohodneme. gas napsal: nahoďte nějaký nástřel ceny, pokud to nebude extra rána, tak jdu určitě do toho s váma Tak ve třech Jako tvůrce návrhu chci číslo 1/3
Filipes Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 (upraveno) takhle, ale s plongeur ručkama a červenou na lunetě - a shodnu se s kdekým Upraveno 7. června 2007 uživatelem Filipes
Xpak Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Tak datum jste definitivně zavrhli? Pokud ano, tak můj zájem výrazně ochladl...no uvidíme jaká bude cena. to roon: dorazila k tobě moje včerejší zpráva ohledně armovacích kroužků? dík
roon Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 (upraveno) Xpak napsal: Tak datum jste definitivně zavrhli? Pokud ano, tak můj zájem výrazně ochladl...no uvidíme jaká bude cena. to roon: dorazila k tobě moje včerejší zpráva ohledně armovacích kroužků? dík Jo jo dorazila, získlal jsi ručku zdarma v pondělí jí pošlu. p.s. to je to datum tak nutné ? Upraveno 7. června 2007 uživatelem roon
gas Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 (upraveno) roon: na datumu bych netrval, ale nebude mi ani vadit, pokud budeš mít trochu času, zkus prosím prohodit umísteně názvu, dát jej dole do toho červeného kruhu a vrchní část s paprsky nechat čistou, díky Upraveno 7. června 2007 uživatelem gas
roon Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 (upraveno) gas napsal: roon: na datumu bych netrval, ale nebude mi ani vadit, poku budeš mít trochu času, zkus prosím prohodit umísteně názvu, dát jej dole do toho červeného kruhu a vrchní část s paprsky nechat čistou, díky ok, večer si k tomu sednu a hodím to sem ( na jednom z návrhů bude datum ), jako finální návrhy z nichž něco vybereme Upraveno 7. června 2007 uživatelem roon
Xpak Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 roon napsal: Jo jo dorazila, získlal jsi ručku zdarma v pondělí jí pošlu. p.s. to je to datum tak nutné ? díky moc, za ručku máš to u mě Absence datumu je pro mě těžko překonatelný problém, několikrát za den se mrknu na hodinky kolikátého je, když jsem bez data na hodinkách jsem malinko nervózní (uznávám, že je to asi divné ). A když si vezmu Seiko diver i ostatní, všude datum je : Samurai, Sumo, Monster, 5, Alpinist...ale už nebudu prudit (pokud nezískám nějaké spojence). Jinak název v červeném kruhu je podle mě dobrý nápad, bude to takové čistější.
afrikab Odesláno 7. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2007 gas napsal: nahoďte nějaký nástřel ceny, pokud to nebude extra rána, tak jdu určitě do toho s váma Mohlo by to komplet vyjit do 200USD.
spiderer Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Ja bych byl urcite pro lunete cislovanou klasicky, takhle obracene prosim nee A radsi asi s cervenou ctvrtinou, bez ni je to takovy prilis nudny
gas Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 (upraveno) afrikab napsal: Mohlo by to komplet vyjit do 200USD. sranda, možná vemu jedny i pro otce edit: měl jsem obavu, že budou ceny jako u eltonu Upraveno 7. června 2007 uživatelem gas
spiderer Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Jinak pokud se dostaneme na pocet vetsi nez 6 a mensi nez 13, tak bych si pral 7/x, pokud se dostaneme nad 13, tak 13/x
lefty Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Nedá se nic dělat, budu je taky muset mít :-). Jsem pro červenou čtvrtinu lunety, jinak je mi fuk, jestli s datumem nebo bez. A pokud se zamlouvají čísla ze série, 11/x prosím pro mě :-)
lefty Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Nedá se nic dělat, budu je taky muset mít :-). Jsem pro červenou čtvrtinu lunety, jinak je mi fuk, jestli s datumem nebo bez. A pokud se zamlouvají čísla ze série, 11/x prosím pro mě :-)
Krteček Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Jsem spojenec pro datum k Xpakovi, ale asi to prohrajeme. Samozřejmě jsem v řadě zájemců, na čísle nebazíruji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se