Přejít na obsah

SEIKO - diver chronomag limited edition

Doporučené příspěvky

Odesláno
  roon napsal:
No tak ať se hlásí případní zájemci, sepíšeme seznam a můžem i hlasovat.

Jinak takto by se dalo odlišit 3, 6, 9 většíma kuličkama.

grey_dial_kulicky_6.jpg

Tak ja se hlasim :whistle:

Velke kulicky jako oddeleni ctvrtin se mi ale nelibi vubec, to uz radsi nejaky carky, takhle uz to opticky narusuje hodne celkovou stavbu hodinek, velikosti jednotlivych kruhu by tam bylo uz prilis mnoho - male indexy, velke indexy, vychazejici slunce, cifernik, luneta.. to uz by se hodne mlatilo a pusobilo by to nevyvazene a na prvni pohled jako spatna prace toho co tam ty indexy maloval, nez jako zamer :bag:

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

já jsem taky vážný zájemce, ovšem s výhradou jak to dopadne - třeba datumku nepřekousnu (kdo má problém s udržením myšlenky na to kolikátého dnes je, má u mě kalendář :P ), jen k podkladu ciferníku - šedá/stříbrná(kov) - ta vnitřní lunetka bude jaká? podle mě je třeba aby barevně byla shodná s podkladem ciferníku!

jinak je to všecko dobrý, 200/660 se mi tam líbí, ale přimlouvám se:

-plongeur ručky ANO

-kuličky všechny stejný ANO

-luneta červená, číslovaná protisměru ANO

zkuste sem někdo dát ještě tu skoroposlední variantu (všechny indexy stejně velký) s plongeur ručkama, díky :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Filipes
Odesláno

kuličky bych určitě nechal všechny stejné, ten nápis 200/660 tam sedí, byla by tam bez něj moc velká prázdná plocha, co takhle dát dole místo 200/660 název hodinek a horní část s paprsky nechat čistou ?

Odesláno
  roon napsal:
No tak ať se hlásí případní zájemci, sepíšeme seznam a můžem i hlasovat.

Jinak takto by se dalo odlišit 3, 6, 9 většíma kuličkama.

Jak to tak vypada, udelame si s Roonem limitovanou adici o dvou kusech. Vsichni se urcite nikdy nedohodneme.

Odesláno
  afrikab napsal:
Jak to tak vypada, udelame si s Roonem limitovanou adici o dvou kusech. Vsichni se urcite nikdy nedohodneme.

gas napsal:
nahoďte nějaký nástřel ceny, pokud to nebude extra rána, tak jdu určitě do toho s váma :)

Tak ve třech :D Jako tvůrce návrhu chci číslo 1/3 :sleeping_03anim:

Odesláno

Tak datum jste definitivně zavrhli? Pokud ano, tak můj zájem výrazně ochladl...no uvidíme jaká bude cena.

to roon: dorazila k tobě moje včerejší zpráva ohledně armovacích kroužků? dík

Odesláno (upraveno)
  Xpak napsal:
Tak datum jste definitivně zavrhli? Pokud ano, tak můj zájem výrazně ochladl...no uvidíme jaká bude cena.

to roon: dorazila k tobě moje včerejší zpráva ohledně armovacích kroužků? dík

Jo jo dorazila, získlal jsi ručku zdarma :D v pondělí jí pošlu.

p.s. to je to datum tak nutné ? ;)

Upraveno uživatelem roon
Odesláno (upraveno)

roon: na datumu bych netrval, ale nebude mi ani vadit, pokud budeš mít trochu času, zkus prosím prohodit umísteně názvu, dát jej dole do toho červeného kruhu a vrchní část s paprsky nechat čistou, díky

Upraveno uživatelem gas
Odesláno (upraveno)
  gas napsal:
roon: na datumu bych netrval, ale nebude mi ani vadit, poku budeš mít trochu času, zkus prosím prohodit umísteně názvu, dát jej dole do toho červeného kruhu a vrchní část s paprsky nechat čistou, díky

ok, večer si k tomu sednu a hodím to sem ( na jednom z návrhů bude datum ;) ), jako finální návrhy z nichž něco vybereme

Upraveno uživatelem roon
Odesláno
  roon napsal:
Jo jo dorazila, získlal jsi ručku zdarma :D v pondělí jí pošlu.

p.s. to je to datum tak nutné ? ;)

díky moc, za ručku :thumbsup_anim:

máš to u mě

Absence datumu je pro mě těžko překonatelný problém, několikrát za den se mrknu na hodinky kolikátého je, když jsem bez data na hodinkách jsem malinko nervózní (uznávám, že je to asi divné :hannibal: ).

A když si vezmu Seiko diver i ostatní, všude datum je : Samurai, Sumo, Monster, 5, Alpinist...ale už nebudu prudit (pokud nezískám nějaké spojence).

Jinak název v červeném kruhu je podle mě dobrý nápad, bude to takové čistější.

Odesláno (upraveno)
  afrikab napsal:
Mohlo by to komplet vyjit do 200USD.

sranda, možná vemu jedny i pro otce :)

edit: měl jsem obavu, že budou ceny jako u eltonu :evil:

Upraveno uživatelem gas
Odesláno

Nedá se nic dělat, budu je taky muset mít :-). Jsem pro červenou čtvrtinu lunety, jinak je mi fuk, jestli s datumem nebo bez.

A pokud se zamlouvají čísla ze série, 11/x prosím pro mě :-)

Odesláno

Nedá se nic dělat, budu je taky muset mít :-). Jsem pro červenou čtvrtinu lunety, jinak je mi fuk, jestli s datumem nebo bez.

A pokud se zamlouvají čísla ze série, 11/x prosím pro mě :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...