dacambary Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 Potřeboval jsem něco na potloukání se okolo baráku a podobné aktivity. Vzhledem k tomuto, něco menšího, levnějšího a jelikož nebudou na ruce každý den,ne mechaniky. Volba padla na Seiko Kinetic Diver's SKA371. Splňují mé požadavky a dobíjení Kinetic beru jako plus.I když mám ruku 22-23cm, tak průměrem 42mm jsou na toto ideální. Jsou to nejmenší hodinky co mám. Pohodlnost, pohon a nízká cena jsou pro mě hlavní devizou tohoto modelu. No a protože se u mě sešly už dvoje kinetiky, pořídil jsem si watch winder pro kinetické hodinky.Je to nějaký obyčejný made in china, předělaný v UK na winder pro kinetiky. Klasický winder kinetiky nenašlápne ani při velkých ot/den (vyzkoušeno) a tento upravený vytáhne hodinky do horní úvratě a ty potom svou vahou spadnou dolů. Tím pádem dosáhnou nějakého G a to je potřeba k dobití. Je to nějaký obyčejný made in china, předělaný v UK na winder pro kinetiky.Hodinky jsem musel na tom knedlíku vypodložit, neb tah je nastaven na velký průměr ruky.Tento winder funguje (vyzkoušeno). https://www.youtube.com/watch?v=c25UaUSEcMc&feature=player_detailpage
People Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 Mam tie same a viem, ze su super. Na winder si sa mohol vyprdnut a kupit si el.zubni kartacek. Mal by si biele a zdrave zuby a aj natiahnute hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se