Duke650 Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Dilema. Nosím na ruce Fortis B-42 Flieger a v hlavě myšlenku na větší "pilotní" s černým ciferníkem ... 47 mm si ještě na ruce dovedu představit, ale jak to bude s těmito 55 mm ??? Máte někdo zkušenost s takovou plechovkou od paštiky? Jeden kolega nosí hodně velké, ale je to nějaký rádoby-tourbillon s přečinčaným ciferníkem, tak nedovedu odhadnout ty proporce ... Díky za názory
spiderer Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Me prijde ze 55mm na ruce - na kuzi (ne na kombineze atp) uz je teda solidni porce, bajim se, ze by to mohlo vypadat spis smesne nez dobre Ale to je jenom muj pocit cloveka ktery ma na ruce hodinky do tech 42mm
falkkon Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Na takový rozměry je odborník Skeleton
Skeleton Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 40, 42, 47, 49 nosim ... ... tech 55 se mi take libi, ale uz si nejsem jist. Preci jenom jsem skeleton. Ale jestli mas poradnou chlapackou ruku, tak bych se nebal! A jednou za cas trochu vystrednosti neuskodi.
Tazatel Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Když je chlap vysokej, sedí k němu velký hodinky. Tak asi tak :-)
Tazatel Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Skeleton: Jaký hodinky máš ty s 49 milimetrama? O větších hodinkách už nějakou dobu přemýšlím, třeba se inspiruju.
Návštěvník Diskutér Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Nejen že to bude nepřirozené, ale hlavně to musí být směšné. Samozřejmě, že pracka Terminátora snese hodně, ale pokud nepatříš mezi replikanty tohoto kalibru nemáš šanci takřka nikoho přesvědřit o svém vlusu. Nehledě k tomu, že je to absolutně nepraktické. Neboť hodinky musí být ergonomické, To znamená, že musí dokonale zapadat do šíře zápěstí (pohled shora) a nikoliv to zápěstí takřka přesahovat. Hranici možného (nikoliv ovšem praktického) bych u pracky kolem 22 (slušnej bejk) viděl někde kolem 47. Ostatně kde jinde hledat inspiraci, když ne u IWC. Praktické letercké ikony ke každodennímu nošení, totiž Spitfire, resp. tedy pilotky Mark XVI se dělají na průměru 42 (tedy totožném, jako tvé krásné Fortis) a pilotky velké, neboť pilotní hodinky se velké dělat musely, dělá IWC tuším na průměr 47 či 48... jenže, tyhle hodinky se nenosí na odpolední šichtu... ty se kupují do sbírky. Proč jsou staré pilotky obrovské, to přece víme všichni - kombinéza a rukavice a přes to hodinky... P.S. Takovéto velké průměry, mi na dnešních zápěstích připadají, jako bys potkal milovníka lyžování, jak se potácí po václáváku v dokonalejch přeskáčích...
Skeleton Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Nedavno zde v diskuzich tolik oblibene Omega Seamaster Aqua Terra XXL (Railmaster).
Tazatel Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Diskutér: Postarším důchodcům připadá nepraktické, směšné a nevkusné oblečení dnešní mládeže a dnešní mládeži připadá nepraktické, směšné a nevkusné oblečení postarších důchodců. A kdo má pravdu? Nikdo a každý. Zaleží na úhlu pohledu. To samé mi přapadá s tou velikostí hodinek. Mně se moc nelíbí malé a nevýrazné hodinky, ale nikdy mi člověk, který je nosí, nebude připadat směšně. Prostě je jiný než já a víc mě to netrápí.
Lord Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 ha Revue Thomen muj favorit, di no nichm ja se taky na ne chystam
Onisan Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 40, 42, 47, 49 nosim ... ... tech 55 se mi take libi, ale uz si nejsem jist. Preci jenom jsem skeleton. Ale jestli mas poradnou chlapackou ruku, tak bych se nebal! A jednou za cas trochu vystrednosti neuskodi. Souhlasím!! Například těch 47 není žádný problém a myslím, že to vypadá nasprosto v pohodě... Jak už zde bylo řečeno mám obavu aby těch 55 nevypadalo směšně...
Návštěvník Diskutér Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 YPO, je to krásnej kousek, ale podle mého už značně přerostlý. Nošení na ruce nemůže být příjemné, nehledě na to - mrkni, v jaké vzdálenosti od zápěstí jsou upnuty. Napíši o tom dole.
Duke650 Odesláno 17. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2007 OK díky všem, 55 mm pouštím z hlavy Poradíte něco v tomto stylu kolem 47 mm? O Steinhartech s Unitasem vím, tak prosím obohaťte můj rozhled, díky
Tazatel Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Tyhle Revue Thommen SUPEROVERSIZE se tu už někde propíraly, ale reference nebyly moc pozitivní, jinak už bych je měl doma - moc se mi líbí.
Návštěvník Diskutér Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Když jsme tedy u těch XXL průměrů, možná by stálo za to se zmínit o tom, kde vlastně hodinky nosit. Podle mého je jediné místo - pod zápěstním kloubem, a pokud jsou hodinky na kovovém tahu, pak lehce navolno a mírně posunuté k vnějšímu kraji zápěstí (k tomu kloubu). Za zoufalé považuji, pokud někdo nosí hodinky ve třetině loketní kosti Směji se... ale... XXL se prostě do míst pod zápěstní kloub nevměstná...
Tazatel Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Diskutér: Jinak souhlasim 55mm je trochu úlet, ale mě se to líbí.
Návštěvník tolja Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Diskutér: Postarším důchodcům připadá nepraktické, směšné a nevkusné oblečení dnešní mládeže a dnešní mládeži připadá nepraktické, směšné a nevkusné oblečení postarších důchodců. A kdo má pravdu? Nikdo a každý. Zaleží na úhlu pohledu. To samé mi přapadá s tou velikostí hodinek. Mně se moc nelíbí malé a nevýrazné hodinky, ale nikdy mi člověk, který je nosí, nebude připadat směšně. Prostě je jiný než já a víc mě to netrápí. V tomto případě Ti zkusím trošku oponovat. Můj bývalý kolega je malého vzrůstu (cca 160 cm, celkem svalnatý) a bohužel trochu trpí napoleonským komplexem. V rámci toho si samozřejmě koupil veliké hodinky- tuším JL quartz, cca 45mm. Sklidil všeobecný posměch, protože s nima vypadal trochu jako kocour v botách.
Návštěvník Diskutér Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Diskutér: Postarším důchodcům připadá nepraktické, směšné a nevkusné oblečení dnešní mládeže a dnešní mládeži připadá nepraktické, směšné a nevkusné oblečení postarších důchodců. A kdo má pravdu? Nikdo a každý. Zaleží na úhlu pohledu. To samé mi přapadá s tou velikostí hodinek. Mně se moc nelíbí malé a nevýrazné hodinky, ale nikdy mi člověk, který je nosí, nebude připadat směšně. Prostě je jiný než já a víc mě to netrápí. Myslím, že se mýlíš. Dnešní oblečení pro volný čas nemůže nikomu soudnému připadat nepraktické, neb nikdy tak praktické v dějinách lidstva nebylo. Dál myslím, že se mýlíš i v tom, že náhled na velikost průměrů je možné činit jen ze subjektivního úhlu. Nikoliv. Tím bychom totiž popřeli estetiku jako nauku obecně. Takže určitá harmonie, kterou vytvoří paže a na ní upnuté hodinky se dá objektivizovat. A o tom píši. Protože potkat Terminátora na třiatřicítkách... věř, že by ti směšný připadal... Jedno je však potřeba zmínit - Mládí potřebuje odlišnost, potřebuje se vymezit. A tak z tohoto pohledu je pochopitelné, že jsou lidé, kteří podstoupí třeba primitivnáí tetování, a jiní kteří podstoupí třeba i těch 55... ovšem s praktičností takovýto průměr nemá společného vůbec nic. A já jsem přesvědčen, že muž má mít především hodinky praktické, až v druhém sledu zdobné. Přitom nerozhoduje, zda ho má zdobit velký průměr či 500 diamantů na lunetě. Obé je extrém.
Návštěvník Diskutér Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 YPO, je to krásnej kousek, ale podle mého už značně přerostlý. Nošení na ruce nemůže být příjemné, nehledě na to - mrkni, v jaké vzdálenosti od zápěstí jsou upnuty. Napíši o tom dole. fotka je jenom pro srovnání velikosti -rozhodně to nemíním nosit - to si mohl dovolit sedlák ,který celý den přehazoval hnůj a měl "vymakaný" zápěstí Jasně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se