groula Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Sem se hecnul, vyměnil tu baterku a málem sem se zas posadil na zadek, když sem si uvědomil jak na tom deset let starym displeji je houno vidět.....Ach jo....
paia Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Odesláno 20. července 2014 302 doláčů je celkem rana, když k tomu připočtu celní výpalné...(nebo jsem nepochopil, proč bys jinak zahrnoval českou daň do dolarové ceny). Dají se sehnat za 224+daň, takže výsledek okolo 5800,- To je právě už včetně cla, dph a poštovného, na eBay u některých obchodů běžné, že ti zařídí "Customs services". To dph jsem jsem tam nenapsal přímo, beru to jako "clo"...
ggrand Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 že ti zařídí "Customs services".Tak to neznám, o co jde?
McStinger Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Tak to neznám, o co jde? Už pri platbe zaplatíš colné poplatky, potom to neodvisne na colnici. Minule som tak s nedôverou niečo kupoval z US, prešlo cez Nemecko rovno do depa GLS. Samozrejme strácaš šancu, že ti to príde bez cla.
paia Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 teď mi na celnici stopli obyč pásek k Seikům v ceně $30 ze Singapuru, musel jsem zaplatit výpalné poště a samozřejmě DPH. byl to obyčejnej dopis...
Napoleon Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Tak to neznám, o co jde?To jako, že prodejce spolupracuje s firmou co udělá clo , přepravu, doručí to atd. Jednou na ebay jsem koupil citizen a z původni ceny 16 USD za shiping se vyklubalo 32 USD za custom servis se vším. Tak jsem to nekoupil protože jsem se bál , že ikdyž zaplatím dopředu US firmě za plný servis, tak mě češi stejně vyměří clo a dph znova a pak se občane dohaduj.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 To jako, že prodejce spolupracuje s firmou co udělá clo , přepravu, doručí to atd. Jednou na ebay jsem koupil citizen a z původni ceny 16 USD za shiping se vyklubalo 32 USD za custom servis se vším. Tak jsem to nekoupil protože jsem se bál , že ikdyž zaplatím dopředu US firmě za plný servis, tak mě češi stejně vyměří clo a dph znova a pak se občane dohaduj. Tak přesně tyhle obavy mám taky. Dřív na E-bay takový blbosti nebyly nebo jen minimálně a jak se pěkně nakupovalo...teď je to pomalu u každé druhé aukce...ať jdou s tím jejich custom service někam, zase nějaký novoty, o který nestojím
paia Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 obavy jsou zbytečné, Casia mi ze států přišly naprosto bez problémů.
cira Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Vector je klasika a nesmrtelný model, Corečka mají hezčí design a snadnější ovládání. Určitě bych vzal bílý displej s černým písmem je to lépe k přečtení,
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se