jast Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Jak zjednodušit výměny řemínků, jsou sice nástroje na výměnu ale je nebezpečí , že se při tom poškrábe pouzdro, protože nástroje jsou kovové a řemínky jsou natěsno. Mám hodinky Raymond Weil a tam jsou stěžejky uzpůsobeny tak, že lze řemínek měnit vcelku jednoduše. Nevíte někdo kde by se daly takové stěžejky sehnat. Dík za info.
jast Odesláno 18. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Žádná odpověď, nikdo to nezná, nikdo se s tím nesetkal? Ten příčný čudlík zatlačí na vnitřní pružinu uvnitř stěžejky a jehla se zasune. Snad se někdo ozve.
sibirnaya Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 menuje se to quick release spring bar a koupis to trebas tady: http://www.fandebnb.com/quick-release-spring-bars-pair/
Vit Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 menuje se to quick release spring bar a koupis to trebas tady: http://www.fandebnb.com/quick-release-spring-bars-pair/ Pokud byste to někdo objednával, tak bych se přidal.
sibirnaya Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Musis delat zespoda drazku do remenu. Ja tomu moc nefandim.
Vit Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Musis delat zespoda drazku do remenu. Ja tomu moc nefandim. Já vím, ale nevidím v tom problém.Plánuju to pro řemeny, které se budou teprve šít.Problém vidím snad jen jeden - nevím, zda jde stěžejka vyměnit, když by se pokazila, jestli potom není celý řemen na odpis.Mám tento systém u LT M8 a B19 a funguje to dobře. EDIT: Hlavně u těch bronzových mám strach, abych je nepoškrábal vystěžejkovávačem. Upraveno 19. března 2014 uživatelem Vit
jast Odesláno 19. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Stěžejka jde vyměnit není to takový problém, jak jsem zmiňoval mám to na Raymondkách a občas řemínky měním, proto sháním i k dalším hodinkám kde měním řemínky. Výhoda je , že k výměně mi stačí nechty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se