baza Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Souhlasím s pětkošestkou.A s paní Krskovou už mejluju.
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 tel :+420 491 401 967 , +420 491 470 421mobil: +420 774 977 484jirina.krskova@prim.czDík. Tak já jí zavolám i když fakt nevím proč.
jovani Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Pětka, šestka nebo pětkošestka není problém. Jsem pro pětkošestku, protože už se jednou frézovala a je histericky opodstatněná... Souhlasíte? Paní Krsková prosí VŠECHNY účastníky limitky, aby se jí už ozvali s tím, jaký budou chtít číselník (y). Udělejte to prosím hned. Mischo, kvaltuj se strojky !!! Prosim Ta, vysvetli mi o co sa jedna? ciselnik nie je dany?dynko bude definitivne ake? Dik.
straspol Odesláno 2. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2014 (upraveno) Paní Krsková má již několik signálů od těch z nás, kteří chtějí černý ciferník se starobarevnou lumi, a několik těch, kteří chtějí ten úžasný zelený. Prostě chce vědět kolik jakých má zadat do výroby OD VŠECH NEJRADĚJI TEĎ HNED. Vzhledem k tomu, že ještě během září pojede na dovolenou, chce zadat výrobu co nejdříve. Dýnko s pětkošestkou. Upraveno 2. září 2014 uživatelem straspol
Nodus Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Dýnko pětkošestku (ale netrvám na tom), ciferník jsem odeslal.
Nodus Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Tedy rovněž jsem se domníval, že je domluvený zelený ciferník, mám to tak i ve specifikaci, ale stejně jsem tam napsal Mischa - máš SZ
neus Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Nevím sice jestli o mne už Elton (pí Krksková) ví, ale teď už vědět bude Napsal jsem jí preferenci mého cifru a že tedy zelený dle domluvené specifikace.
eldee Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Tak to jsem nepobral ... Proč by měli _všichni_ psát či volat paní Krskové, když bylo jasně domluveno, že ciferník bude zelený? Dokonce tu byl grafický návrh a na prodejně vzorek, aby bylo vidět, o jakou barvu jde? Takže straspole vyřiď paní Krskové, prosím, že všichni budou mít cifr zelený, a že jí napíšou či zavolají jen ti, co chtějí jiný. To má logiku, ne? :-)
straspol Odesláno 3. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Jasně že to má logiku, od začátku o alternativě s černým cifrem šla řeč a že v tom chce mít paní Krsková jasno je pochopitelné. Díky všem co se jí ozvali a ozvou, za Tebe jí napíšu sám že chceš zelenej.
eldee Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Já jí samozřejmě můžu napsat sám. Jediné, o co mi šlo je to, že takhle vznikne další zdržení - zcela zbytečně.
straspol Odesláno 3. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Největší brzda jsou stejně stroje, Mischák dělá co může- stavy čtyřicetiletých strojů nejsou ideální. Každopádně má moji poklonu. Eldee, paní Krskové jsem už Tvůj zelený ciferník hlásil.
Honza.manta Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Tak jsem s pí Krskovou vše domluvil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se