Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pětka, šestka nebo pětkošestka není problém. Jsem pro pětkošestku, protože už se jednou frézovala a je histericky opodstatněná... Souhlasíte?

Paní Krsková prosí VŠECHNY účastníky limitky, aby se jí už ozvali s tím, jaký budou chtít číselník (y). Udělejte to prosím hned.

Mischo, kvaltuj se strojky !!!

Prosim Ta, vysvetli mi o co sa jedna? :o

ciselnik nie je dany?

dynko bude definitivne ake?

Dik.

Odesláno (upraveno)

Paní Krsková má již několik signálů od těch z nás, kteří chtějí černý ciferník se starobarevnou lumi, a několik těch, kteří chtějí ten úžasný zelený. Prostě chce vědět kolik jakých má zadat do výroby OD VŠECH NEJRADĚJI TEĎ HNED. Vzhledem k tomu, že ještě během září pojede na dovolenou, chce zadat výrobu co nejdříve.

Dýnko s pětkošestkou.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Nevím sice jestli o mne už Elton (pí Krksková) ví, ale teď už vědět bude :P  Napsal jsem jí preferenci mého cifru a že tedy zelený dle domluvené specifikace.

Odesláno

Tak to jsem nepobral ... Proč by měli _všichni_ psát či volat paní Krskové, když bylo jasně domluveno, že ciferník bude zelený? Dokonce tu byl grafický návrh a na prodejně vzorek, aby bylo vidět, o jakou barvu jde? Takže straspole vyřiď paní Krskové, prosím, že všichni budou mít cifr zelený, a že jí napíšou či zavolají jen ti, co chtějí jiný. To má logiku, ne? :-)

Odesláno

Jasně že to má logiku, od začátku o alternativě s černým cifrem šla řeč a že v tom chce mít paní Krsková jasno je pochopitelné. Díky všem co se jí ozvali a ozvou, za Tebe jí napíšu sám že chceš zelenej.

Odesláno

Největší brzda jsou stejně stroje, Mischák dělá co může- stavy čtyřicetiletých  strojů nejsou ideální. Každopádně má moji poklonu. Eldee, paní Krskové jsem už Tvůj zelený ciferník hlásil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...