Honza.manta Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Mal som dve diplomatky, jedné som predal, druhé sú po otcovi tie nepredám nikdy. V rodine som našiel jedny televízory v super stave, jedny traktory a zopár bezmenných ktoré zatiaľ pomenovať neviem. Okrem toho asi 5 budíkov a jedne staré nástenné ešte s nápisom chronotechna. Samozrejme najnovšie Prim Sport 1 zakúpené od MARYSKOV a tu na chronomagu. Okrem toho asi 20 náramkových mix, švajčiarské ANCRE,OSTARA, UNION SWIS, dalšie ruské CHAJKY, POLJOTY, SLAVA atĎ. Plánujem nafotiť si album, ale zatiaľ to cítim že som veľmi začiatočník, s tými asi 50 funkčnými hodinkami. Samozrejme pre mňa majú veľkú hodnotu, nakoľko väčšina je z rodiny. Tie Diplomatky som mal možnosť minule dať na strap podpísať ministrovi vnútra Robertovi Kaliňakovi. Možno niekedy budú mať vyššiu hodnotu, možno nie. Keď niečo , tak vymením strap..:-)))). Promiň, tento Tvůj příspěvek jsem právě nahlásil moderátorům. Na reklamu tady zvědaví nejsme a na chlubení máš vlákna jinde- hledej, šmudlo. No byl k tomu přímo vyzván, on se rozkouká. Ten kus s odkazem jsem vymázl.A hnedka bych ho netloukl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PotoWatch Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Promiň, tento Tvůj příspěvek jsem právě nahlásil moderátorům. Na reklamu tady zvědaví nejsme a na chlubení máš vlákna jinde- hledej, šmudlo.Ďakujem. Už som písal že som začiatočník, a nevedel som , že sú tu také prísne predpisy. Tak to že som ponúkal 96 ku len tak niekomu, to si asi nečítal.Vôbec som sa nechcel vychvaľovať, ani reklamu robiť. Niekomu som odpovedal na odpoveď. Tak sa s tade sťahujem. Ďakujem ostatným za pochopenie a 96 ku už neponúkam. Nebudem tu rušiť pána straspola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Ďakujem. Už som písal že som začiatočník, a nevedel som , že sú tu také prísne predpisy. Tak to že som ponúkal 96 ku len tak niekomu, to si asi nečítal.Vôbec som sa nechcel vychvaľovať, ani reklamu robiť. Niekomu som odpovedal na odpoveď. Tak sa s tade sťahujem. Ďakujem ostatným za pochopenie a 96 ku už neponúkam. Nebudem tu rušiť pána straspola.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Rád bych tady dodiskutoval to dýnko- jak by mělo vypadat, jaká písmena mají být v nápisu - AT nebo At, souhlasíte s nápisem PRIM AUTOMATIC ? Jak očíslujeme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Za mně je dýnko OK tak, jak jsi ho prezentoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Abychom si rozuměli- tedy nápisy PRIM AUTOMATIC - VODOTĚSNÉ POUZDRO - ZKOUŠENO NA 4 AT, v tomto pořadí..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Abychom si rozuměli- tedy nápisy PRIM AUTOMATIC - VODOTĚSNÉ POUZDRO - ZKOUŠENO NA 4 AT, v tomto pořadí..?Za mne dobré a vlastně ani nevím proč by to mělo být jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Abychom si rozuměli- tedy nápisy PRIM AUTOMATIC - VODOTĚSNÉ POUZDRO - ZKOUŠENO NA 4 AT, v tomto pořadí..?Mně to vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Abychom si rozuměli- tedy nápisy PRIM AUTOMATIC - VODOTĚSNÉ POUZDRO - ZKOUŠENO NA 4 AT, v tomto pořadí..? Za mě takto ano! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Za mne dobré a vlastně ani nevím proč by to mělo být jinak? Díky za potvrzení, kolegové. Budu mít radost, pokud budeme spokojeni všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eldee Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Za mě taky OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eldee Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Pro upřesnění - nápis tedy bude PRIM AUTOMATIC místo pouhého AUTOMATIC (což bylo na vzoru)? Krom toho navrhuji následující změny: číslování změnit na "No._3_/_XX" (bez úvozovek, samozřejmě), kde podtržítko je mezera. V původním návrhu mi ta čísla připadají moc nalepená na sebe, krom toho bez onoho No. se může naskýtat otázka, co vlastně znamenají. Navíc se domnívám, že číslo kusu by mělo být níže a nad ním ve dvou řádcích by mělo být uvedeno Limited Edition. Je mi jasné, že tímhle příspěvkem jsem popřel ten svůj předchozí, za což se kaju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Abychom si rozuměli- tedy nápisy PRIM AUTOMATIC - VODOTĚSNÉ POUZDRO - ZKOUŠENO NA 4 AT, v tomto pořadí..?Za mne ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Abychom si rozuměli- tedy nápisy PRIM AUTOMATIC - VODOTĚSNÉ POUZDRO - ZKOUŠENO NA 4 AT, v tomto pořadí..?Jsem pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Pro upřesnění - nápis tedy bude PRIM AUTOMATIC místo pouhého AUTOMATIC (což bylo na vzoru)?Ano, myslím že tak budou nápisy co do délky vyváženějsí a i jinak smysluplné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Nápis mě nezajímá, ty malý písmenka stejně nepřečtu a připlesklý dýnko na ruce to stejně schová, tedy souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Abychom si rozuměli- tedy nápisy PRIM AUTOMATIC - VODOTĚSNÉ POUZDRO - ZKOUŠENO NA 4 AT, v tomto pořadí..?Za me je to OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Tady se to zase pohlo...nějak nestíhám, sorry... 1 financ údaje v Eltonu mají2 kadakii údaje v Eltonu mají3 Mischa údaje v Eltonu mají4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal5 Zmizík6 Neus údaje dodal7 Kerob údaje dodal8 Borodov údaje dodal9 Dodaes údaje dodal10 Dadama údaje dodal11 Mirek - údaje v Eltonu mají, strojky v týdnu začnu řešit12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají14 Jovani15 Nodus údaje dodal16. Lamiczka17. MaraThon18. xjr1 údaje dodal19 Vlasta20 eldee údaje dodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 1 financ údaje v Eltonu mají 2 kadakii údaje v Eltonu mají 3 Mischa údaje v Eltonu mají 4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal 5 Zmizík 6 Neus údaje dodal 7 Kerob údaje dodal 8 Borodov údaje dodal 9 Dodaes údaje dodal 10 Dadama údaje dodal 11 Mirek - údaje v Eltonu mají, strojky v týdnu začnu řešit 12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají 13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají 14 Jovani v Eltonu maju 15 Nodus údaje dodal 16. Lamiczka 17. MaraThon 18. xjr1 údaje dodal 19 Vlasta 20 eldee údaje dodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Abychom si rozuměli- tedy nápisy PRIM AUTOMATIC - VODOTĚSNÉ POUZDRO - ZKOUŠENO NA 4 AT, v tomto pořadí..?Ano, tak je to dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se