Přejít na obsah

Prim Sport 1 automatic

Doporučené příspěvky

Mal som dve diplomatky, jedné som predal, druhé sú po otcovi tie nepredám nikdy. V rodine som našiel jedny televízory v super stave, jedny traktory a zopár bezmenných ktoré zatiaľ pomenovať neviem. Okrem toho asi 5 budíkov a jedne staré nástenné ešte s nápisom chronotechna. Samozrejme najnovšie Prim Sport 1 zakúpené od MARYSKOV a tu na chronomagu. Okrem toho asi 20 náramkových mix, švajčiarské ANCRE,OSTARA, UNION SWIS, dalšie ruské CHAJKY, POLJOTY, SLAVA atĎ. Plánujem nafotiť si album, ale zatiaľ to cítim že som veľmi začiatočník, s  tými asi 50 funkčnými hodinkami. Samozrejme pre mňa majú veľkú hodnotu, nakoľko väčšina je z rodiny. Tie Diplomatky som mal možnosť minule dať na strap podpísať ministrovi vnútra Robertovi Kaliňakovi. Možno niekedy budú mať vyššiu hodnotu, možno nie. Keď niečo , tak vymením strap..:-)))).

Promiň, tento Tvůj příspěvek jsem právě nahlásil moderátorům. Na reklamu tady zvědaví nejsme a na chlubení máš vlákna jinde- hledej, šmudlo.

No byl k tomu přímo vyzván, on se rozkouká. Ten kus s odkazem jsem vymázl.

A hnedka bych ho netloukl. :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Promiň, tento Tvůj příspěvek jsem právě nahlásil moderátorům. Na reklamu tady zvědaví nejsme a na chlubení máš vlákna jinde- hledej, šmudlo.

Ďakujem.

Už som písal že som začiatočník, a nevedel som , že sú tu také prísne predpisy. Tak to že som ponúkal 96 ku len tak niekomu, to si asi nečítal.

Vôbec som sa nechcel vychvaľovať, ani reklamu robiť. Niekomu som odpovedal na odpoveď. Tak sa s tade sťahujem. Ďakujem ostatným za pochopenie a 96 ku už neponúkam. Nebudem tu rušiť pána straspola.

Odkaz ke komentáři

Ďakujem.

Už som písal že som začiatočník, a nevedel som , že sú tu také prísne predpisy. Tak to že som ponúkal 96 ku len tak niekomu, to si asi nečítal.

Vôbec som sa nechcel vychvaľovať, ani reklamu robiť. Niekomu som odpovedal na odpoveď. Tak sa s tade sťahujem. Ďakujem ostatným za pochopenie a 96 ku už neponúkam. Nebudem tu rušiť pána straspola.

Děkuji

Odkaz ke komentáři

Pro upřesnění - nápis tedy bude PRIM AUTOMATIC místo pouhého AUTOMATIC (což bylo na vzoru)?

Krom toho navrhuji následující změny: číslování změnit na "No._3_/_XX" (bez úvozovek, samozřejmě), kde podtržítko je mezera. V původním návrhu mi ta čísla připadají moc nalepená na sebe, krom toho bez onoho No. se může naskýtat otázka, co vlastně znamenají. Navíc se domnívám, že číslo kusu by mělo být níže a nad ním ve dvou řádcích by mělo být uvedeno Limited Edition.

Je mi jasné, že tímhle příspěvkem jsem popřel ten svůj předchozí, za což se kaju :-)

Odkaz ke komentáři

Tady se to zase pohlo...nějak nestíhám, sorry...

1 financ údaje v Eltonu mají
2 kadakii údaje v Eltonu mají
3 Mischa údaje v Eltonu mají
4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal
5 Zmizík
6 Neus údaje dodal
7 Kerob údaje dodal
8 Borodov údaje dodal
9 Dodaes údaje dodal
10 Dadama údaje dodal
11 Mirek - údaje v Eltonu mají, strojky v týdnu začnu řešit
12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají
13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají
14 Jovani
15 Nodus údaje dodal
16. Lamiczka
17. MaraThon
18. xjr1 údaje dodal
19 Vlasta
20 eldee údaje dodal

Odkaz ke komentáři

1 financ údaje v Eltonu mají

2 kadakii údaje v Eltonu mají

3 Mischa údaje v Eltonu mají

4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal

5 Zmizík

6 Neus údaje dodal

7 Kerob údaje dodal

8 Borodov údaje dodal

9 Dodaes údaje dodal

10 Dadama údaje dodal

11 Mirek - údaje v Eltonu mají, strojky v týdnu začnu řešit

12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají

13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají

14 Jovani v Eltonu maju

15 Nodus údaje dodal

16. Lamiczka

17. MaraThon

18. xjr1 údaje dodal

19 Vlasta

20 eldee údaje dodal

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...