Honza.manta Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Drž se Mischo a vytrvej!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Mischa je stachanovec, když uvážíme z jakých šrůtků dává dohromady stroje které šlapou, tak před ním hluboce smekám a už se těším až začne stavět ty druhé strojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 (upraveno) faktura obdržena a zaplacena...prej je dostaneme pod stromek ;-) Upraveno 6. října 2014 uživatelem Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 faktura obdržena a zaplacena...prej je dostaneme pod stromek ;-)Nooo, to je dobrá zpráva !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Jojo, taky tak, dokonce už mi paní Krsková potvrdila přijetí platby, mám z toho radost, tak snad nám elton do vánoc nezkrachuje;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Tak hlásím též zaplacenou dnes obdrženou fakturu . Akorát jsem takový lehce rozpačitý z použité formulace tohoto "zákazník dodal vlastní strojek, strojek je už nyní mimo danou toleranci viz. vstupní záznam". Máte to také tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Já jsme měl snad všechny limitky mimo toleranci ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Jinými slovy ti elton říká, že za strojek neručí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 prisla zalohova fa. a vraj Vianoce su ok termin ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Tak hlásím též zaplacenou dnes obdrženou fakturu . Akorát jsem takový lehce rozpačitý z použité formulace tohoto "zákazník dodal vlastní strojek, strojek je už nyní mimo danou toleranci viz. vstupní záznam". Máte to také tak?Na všech strojcích co jsem dodával na renovace mi to takhle podobně psali. Jistí se předem. Tak jsme se hnuli- hurá !!! Vivat Mischa !! Upraveno 6. října 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Taktéž faktura a slib vánoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Kolegové, prosím, odpovězte paní Krskové na její mail. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Já jsem odpověděl a zaplatil. Nebo mi něco uniká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Mám být nervózní, že mi ještě nic nedorazilo?Sent from my Nikola Lumifoune Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 To doráží podle toho, jak Mischa dodělává a odesílá strojky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 No, já byl jeden z prvních, co se týče odeslání strojků Mischovi, ale psal, že je u mně nějaký problém. Tak snad to bude ok.Sent from my Nikola Lumifoune Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Kolegové, kterých se to týká, vědí :-) taky jsem ještě nestihnul zareagovat, napíšu dnes, jde o schválení kalkulace a případné další věci ( řemeny atd). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 remen bol fakturovany, zalohu som uz platil, dovetok, "chybi strojek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkoid Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Ahoj,Ja taky zatim nic, ale drzim a cekam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Kopírováno z e-mailu který jsem včera dostal od paní Krskové: PROSÍM AŤ MI ODPOVÍ KOLEGOVÉ, KTEŘÍ JEŠTĚ TAK NEUČINILI. Tak nevím... dnes jí teda napíšu aby mi dala vědět o koho se přesně jedná a budu je kontaktovat ještě sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se