Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 12. 2014 v 21:48, xjr1 napsal:

A tak mně to docela příznivý připadá, přes vánoce je dlouhý volno, bude dost času si s nima pohrát;-)

Taky mám pocit že je to fajn- vyzvednu si je v Pánský pasáži a asi  nás půjde víc :clap:

Odesláno

Podnik až moc noblesní na zapití radosti z lahváčů se mi chce říct, ale pokud jsme zvání, tak to je ovšem jiná ;) :) Ani nemluvím o tom finančním krvácení po Vánoce, jako takové...

Odesláno (upraveno)

Teď mi volala paní Krsková, že by je měli mít zítra na prodejně... Byl jsem z toho hovoru lehce zaskočen, tak teď si nejsem jistý zda říkala, že "zítra", ale dle jovaniho komentáře to asi tak bude a to znamená jen jedno... A je to! :clap: :cheers: :newyear:

EDIT: má mi volat přímo pracovník, jak je budou mít fyzicky na prodejně, tak tím by mělo být vše v pořádku... Horší ovšem je to, že jsem díky marodnosti a dovolenkářství "vyhrál" noční služby a otvírací doba od 10h mi v tom případě moc lahodně nezní... Stejně tak zavírací, když jezdím do Prahy na 22h, ale to je můj boj, který musím vyřešit :)

Upraveno uživatelem neus
Odesláno

Taktéž mi volala, že zítra nebo v pátek je posílají do Prahy na prodejnu a že nejpozději v pondělí budou k vyzvednutí. Bude ještě telefonická výzva k vyzvednutí. Co nějaký hromadný odběr? Bude to tam zároveň s O15, takže by mohla být skutečně solidní společnost.

Odesláno

Dostal jsem stejnou informaci, pondělí k vyzvednutí po tel výzvě. Jestli je pošlou v pátek, může z pondělka bejt i úterý, vzledem k současný vytíženosti přepravních služeb. Hromadnej odběr by byl fajn, nicméně sám teď netuším, jak na tom budu v po a út s časem, zejména večer..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...