straspol Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 V 3. 12. 2014 v 21:48, xjr1 napsal: A tak mně to docela příznivý připadá, přes vánoce je dlouhý volno, bude dost času si s nima pohrát;-)Taky mám pocit že je to fajn- vyzvednu si je v Pánský pasáži a asi nás půjde víc
xjr1 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Jasně, pojal bych taky tak, i nějakej ten škodlivej nápoj by se pak dal někde v okolí pozřít;-)
straspol Odesláno 4. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 V 3. 12. 2014 v 22:17, xjr1 napsal: Jasně, pojal bych taky tak, i nějakej ten škodlivej nápoj by se pak dal někde v okolí pozřít;-)To začíná znít jako plán !! Jsem rozhodně pro !!!
xjr1 Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Tak teď už jen aby nám paní K řekla nějakej termín:-)
straspol Odesláno 7. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Tak mi napadá taková zrůdnost...skoro naproti Pánské pasáži je Ambiente...
neus Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Podnik až moc noblesní na zapití radosti z lahváčů se mi chce říct, ale pokud jsme zvání, tak to je ovšem jiná Ani nemluvím o tom finančním krvácení po Vánoce, jako takové...
straspol Odesláno 7. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Pravda. No, ale poblíž už jsme oslavovali Aeskulapy a Eltony, a taky docela zdařile, ona se příjemná hospůdka najde..
Honza.manta Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 No tak co ta poslední, kde jsme byli s Cigim?
xjr1 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Sice nevím, jaká to je, ale taky bych byl pro hopodu než pro ambiente;-).
xjr1 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Tak co kolegové spolulimitkáři, myslíte, že to příští týden vyjde;-)?
baza Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Má někdo aktuální informaci?Začínám pochybovat...
xjr1 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 No jsem zvědaf, zda-li se zadaří, moc času nezbejvá...
jovani Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 dnes mi boli hodinky odoslane PPLkou do Ostravy
baza Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 jo jo, vypadá to, že to stihnou :-)
neus Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) Teď mi volala paní Krsková, že by je měli mít zítra na prodejně... Byl jsem z toho hovoru lehce zaskočen, tak teď si nejsem jistý zda říkala, že "zítra", ale dle jovaniho komentáře to asi tak bude a to znamená jen jedno... A je to! EDIT: má mi volat přímo pracovník, jak je budou mít fyzicky na prodejně, tak tím by mělo být vše v pořádku... Horší ovšem je to, že jsem díky marodnosti a dovolenkářství "vyhrál" noční služby a otvírací doba od 10h mi v tom případě moc lahodně nezní... Stejně tak zavírací, když jezdím do Prahy na 22h, ale to je můj boj, který musím vyřešit Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem neus
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Taktéž mi volala, že zítra nebo v pátek je posílají do Prahy na prodejnu a že nejpozději v pondělí budou k vyzvednutí. Bude ještě telefonická výzva k vyzvednutí. Co nějaký hromadný odběr? Bude to tam zároveň s O15, takže by mohla být skutečně solidní společnost.
xjr1 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Dostal jsem stejnou informaci, pondělí k vyzvednutí po tel výzvě. Jestli je pošlou v pátek, může z pondělka bejt i úterý, vzledem k současný vytíženosti přepravních služeb. Hromadnej odběr by byl fajn, nicméně sám teď netuším, jak na tom budu v po a út s časem, zejména večer..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se