Honza.manta Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 za hrubost... Na to přijdeš - musíš tomu poznání dozrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Tak dneska jsem mluvil s panem Frýdlem a hodinky dostanou dobrou půlku součástek novou. Prý i čep na setrvačce byl jiné velikosti a vrklal se tam jak kapr na udici. Nicméně příští týden z nich snad budou "funglovky". Už se moc těším Jo a Mischo, neznáme se, ale vše nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 To koukám že se nové součástky vůbec najdou, a mrzí mne že s nimi bylo takové trápení. Snad už budou ok! Tak držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Dekuju. Snad najde vsechny potrebne soucastky. Ale perly jako treba cifr na diplomatky uz taky nema.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 No to se nedivím, to už u hodinářů k mání nebývá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Jinak doufám, že to nevyznělo proti Mischovi. Věděl jsem, že to bylo zplácáno z toho co kdo kde našel. Ale mě to prostě štvalo. Ty hodinky jsou geinální a zaslouží si super stroj a správný chod. Jo a u diplomatů to tak je, to je jasný. Ale já hledám dál. Někde se objevit musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 (upraveno) Jinak doufám, že to nevyznělo proti Mischovi. Věděl jsem, že to bylo zplácáno z toho co kdo kde našel. Ale mě to prostě štvalo. Ty hodinky jsou geinální a zaslouží si super stroj a správný chod. Jo a u diplomatů to tak je, to je jasný. Ale já hledám dál. Někde se objevit musí Mischa je statecny a odolny. Jakej srot jsme mu dali, to nam z toho vypadlo a myslim si, ze pokud tam bylo neco bad, tak se Mischa ozval k dodani nd nebo dal sam ze svych bezednych zasob. Vzdyt co bychom chteli od strojku vetsinou bez servisu cca 35 a vice let starych! Upraveno 1. dubna 2015 uživatelem kerob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Já jsem taky Mischovi dal, co jsem doma vyšťoural, kdyby mu nějaké díly chyběly a za nekvalitu svých dílů ručím, byly to různé zbytky a hodinky ve vzhledovém vrakovém stavu. Mischa zasluhuje nehynoucí úctu a díky, že byl ochotný do toho jít a nakonec z toho i poskládal funkční strojky. Já si dodával vlastní 68/96 hybrid, a stejně zlobí, holt ho smontoval někdo po roce 80 v Eltonu a od té doby sloužil. Je to jako koupit staré hodinky Prim - jdou, ale servis by klidně unesly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 (upraveno) Mischa je statecny a odolny. Jakej srot jsme mu dali, to nam z toho vypadlo a myslim si, ze pokud tam bylo neco bad, tak se Mischa ozval k dodani nd nebo dal sam ze svych bezednych zasob. Vzdyt co bychom chteli od strojku vetsinou bez servisu cca 35 a vice let starych!Ehm... Mischa je fakt borec, šroty co občas obdržel ke zpracování jsem mu fakt nezáviděl. Díky nezvané návštěvě v bytě bohužel krátce před otevřením naší limitky o většinu svých bezedných zásob přišel. Sluší se tady podotknout, že v zájmu celku obětoval i pár svých sbírkových automatů a nebyl sám díly do našich hodinek jsme později doplňovali postupně nákupem dalších vraků na AUKRu i tady. I Honza přispěl jak mohl. Holt Chronobundus Eltonus Limitkensis je fakt prevít... Upraveno 1. dubna 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 Asi jsem měl kliku, mně chodí docela pěkně.. A nedá mi to, musím už asi po stý zopakovat, že tyhle automaty jsou fakt skvělý, normálně je nosím a mám je rád. Ještě jednou díky všem, co se podíleli na realizaci;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Z toho mám velikou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 I já přeji Mischkovi vše nej..... :clap: a k hodinkám - nosím je stále od té doby co mi přišly poštou(sundávám jen na noc), seřizuji cca po týdnu o minutu (jsou naprosto senzační) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Já jsem hrozně šťastnej, že jsem se k nim dostal, byť jsem nemohl být u začátku (to jsem ještě netušil, že hodinky existujou ). Chtěl jsem si renovovat Igeny, ale toto je originální a hlavně automat je pro mě výhra. Jestli je dostanu na minutu za týden, tak již nebudu mít výtky. A ještě zelený cifr v šupleti kdyby mě omrzely )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimple Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Pánové, to je peklo to tady číst, zvlášť poté, co mi ty 1. přeprodaný utekly jen o pár minut. Nechcete se jich už sakra někdo zbavit??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Pánové, to je peklo to tady číst, zvlášť poté, co mi ty 1. přeprodaný utekly jen o pár minut. Nechcete se jich už sakra někdo zbavit??? Neboj, rozjedou se další limitky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Myslim, ze tydle hodinky se v inzerci moc casto objevovat nebudou. Podle me to byl jeden z nejlepsich pocinu tady na foru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Myslim, ze tydle hodinky se v inzerci moc casto objevovat nebudou. Podle me to byl jeden z nejlepsich pocinu tady na foru.+1 :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Tak už mají holky "přezuto" vyčištěno, vyměněno pár dílků, natlakováno a uvidíme jak budou šlapat. Uvidíme co udělají na vrtidlu do rána při točení napravo a večera při točení nalevo.. Černá je proti zelené nudná, ale já jsem taky starej nudnej bručoun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Gratuluju a doufám že budou v oukeji. Ta zelená je fakt skvělá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Tak už mají holky "přezuto" vyčištěno, vyměněno pár dílků, natlakováno a uvidíme jak budou šlapat. Uvidíme co udělají na vrtidlu do rána při točení napravo a večera při točení nalevo.. Černá je proti zelené nudná, ale já jsem taky starej nudnej bručoun FullSizeRender.jpgTak jsem zvedav,jak na vrtidlu budou chodit!Snad to pomohlo!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se