Návštěvník Kamil Odesláno 26. března 2006 Nahlásit Odesláno 26. března 2006 Když už jste u tý čokolády, Lindt taky není špatná a prodává se ve většině supermarketů. Tuhle jsem u nás ještě neviděl, je koupená na letišti ve freeshopu. Nejlepší na ní je balení a porcování - perfektní jednohubky.
Kid_A Odesláno 26. března 2006 Nahlásit Odesláno 26. března 2006 Lindt je pravděpodobně nejlepší čokoláda na našem trhu. Vřele doporučuji jejich 86%. Dásně se vám budou křivit kakaovým blahem:)
RomanP Odesláno 26. března 2006 Nahlásit Odesláno 26. března 2006 Moje přítelkyně, ač na to nevypadá je na těchto produktech závislá. A tak jsem ochutnal již ledacos. Lindt 99% je ale peklo na zemi...
Japezz Odesláno 26. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2006 jj tyhle cokolady maj na aralkach v praze i 99%
Návštěvník Kamil Odesláno 26. března 2006 Nahlásit Odesláno 26. března 2006 Mně se právě těch 70% zdá akorát. Ty s vyšším obsahem mi už moc nechutnají.
In Odesláno 26. března 2006 Nahlásit Odesláno 26. března 2006 Kromě Lindt můžu i jiné výrobky jako je mozartkugen či toblerone v hořké čokoládě. Jinak dávám za pravdu Kamilovi více jako 70% je pak ideální pouze v kombinaci s koňakem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se