uff Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 trosku off-topic, ale neda mi to:jak to, ze pri neskutecne oblibe igenu nikdo nezacal vyrabet nerezova pouzdra krom predrazeneho Eltonu???treba na podle me mnohem mene oblibene PS2ky uz davno nerez pouzdra v druhovyrobe delaji...Nejak mi to nejde do hlavy, mozna to ma nejaky technologicky duvod, tezko rict
eloga Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 trosku off-topic, ale neda mi to:jak to, ze pri neskutecne oblibe igenu nikdo nezacal vyrabet nerezova pouzdra krom predrazeneho Eltonu???treba na podle me mnohem mene oblibene PS2ky uz davno nerez pouzdra v druhovyrobe delaji...Nejak mi to nejde do hlavy, mozna to ma nejaky technologicky duvod, tezko rictjo to je dobrá zpráva, sem se ani nezajímal, ta druhovýroba steel pro PS2 mimo NMNM je kde a za kolik? Možná by mě to za pokus v přemýšlení stálo,ty jedny PS2 co mám jsou bídný s tou mosazí, to já nerad, když z matrací keze sláma. **Dík.
Honza.manta Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Nerez pouzdra distribuuje firma Parexo. Je tu o tom dost napsáno.
eloga Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Nerez pouzdra distribuuje firma Parexo. Je tu o tom dost napsáno.jo, parexo, to sem čet, ale se mi to nezdálo, tím ten výčet končí? **
Honza.manta Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Ještě renovační přímo v Eltonu, o ničem jiném nevím.
Tea Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Zdravím, využiju už zavedeného vlákna, snad to nevadí.Rád bych se zeptal na přesnou délku natahovací hřídelky k Prim Sport 1. Renovuji, tak abych věděl, co mám poptávat ;-)Díky, T.
JZED Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Ahoj, teď jsem to měřil šuplerou a vychází mi to na 15,01 mm (samozřejmě bez korunky). Průměr závitu přesmě na 0,96 mm, takže 1. Průměr hřídelky je 1,4 mm.
Tea Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Ahoj, teď jsem to měřil šuplerou a vychází mi to na 15,01 mm (samozřejmě bez korunky). Průměr závitu přesmě na 0,96 mm, takže 1. Průměr hřídelky je 1,4 mm. Díky za precizní změření, JZEDe.
velorexar Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Když už se nabízí tohle vlákno, tak bych se přidal. Přečetl jsem si zase po dlouhé době nějaké příspěvky v rúzných vláknech a módré z teho teda nésu :/V loňském létě jsem pořídil část mých prvních PS1 od jednoho zdejšího člena a kolegy a rád bych to aspoň postupně, jak mi hodně skromné finance dovolí, dokompletovat.chybí strojek 68.3 , ten doufám doma někde najdu , korunka, ručičky, pásek. Nebudu asi výjimkou, že bych to rád ještě z původních dílů, teda asi krom pásku , jen hledám, zda kvůli tomu budu muset koupit další drahý na aukru, nebo by se našel ještě nějaký pozapomenutý hodinář, který by měl něco v záloze )Zkusím víc pátrat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se