Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahojte, tak dnes se můžu pochlubit "novými" Stejnami Aviation chrono. Kdo se zajímáte o Stejny jiště tento model znáte,tak  asi není třeba rozepisovat jaký mají strojek co vše skrývají atd. Hodinky jsem koupil od člena, ve velmi pěkném stavu na gumě. Já jsem už před časem koupil tady na chronu pásek vyrobený od Zrna, vyrobený taky pro Stejny ale pro někoho jiného, který mu ale nesedl a tak ho pustil. Vzal jsem ho s tím, že ho  do budoucna můžu použít na Tritony nebo na tyto Aviationy, na které jsem měl zálusk, takže jsem ihned přezul a výsledek můžete vidět sami. Dávám pár rychlých foto mobilem. Myslím, že jim velmi sluší a na ruce sedí. Posudte sami :punk:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Moc hezký, už nějaký čas taky pokoukávám po něčem "hranatém" a tyhle jsou s tím páskem fakt super.