Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musím se pochlubit novým přírůstkem od rodiny Stejnů a to Apollon Chronograph, se super strojkem ETA Valjoux 7750. Koupeny tady od člena Chrona, ve vemi dobrém stavu. Součásti hodinek jsou tři korunky, titanový tah a kůže v barvě ciferníku, na který jsem je hned osedlal, protože mám rám na hodinkách kůži. Korunku jsem dal leštěnou nerez, která se mi zdá k nim nejvíc sedí. Zatím. Hodinky jsou sice určené pro potápění, které já zrovna nedělám ale většina hodinek není koupena k těm účelům pro které byly vyrobeny. Důležité, že jsou kvalitní a pěkné. Zatím dávám pár fotek z mobilu. Příště něco kvalitnějšího.

post-4453-0-33425100-1399218522_thumb.jpg

post-4453-0-26325400-1399218548_thumb.jpg

Odesláno

Výška 17mm je sice dost ale k průměru 45mm to není až takové zlé, i když mají lunetu bez sražené hrany, takže vzhledově připomínají troku vyšší váleček.Možná by jim slušel průměr 47mm . Aviationy mají 17,2 mm a Nav B II pr 47 mají 16,6mm a ani u jedněch mi to  na mém zápěstí 19,5 cm, nepřijde. Je to na zvyku.

• po měsících...
Odesláno

Ještě bych se zeptal, pokud ty hodinky nebudu denně nosit a dám je do winderu, na jakou stranu ho mám pustit( po nebo proti směru hodinových ručiček)

Odesláno

Ahoj, tak mě to nedalo a taky jsem kopil tyto hodinky.

Zatím jsem poslal peníze a teď čekám až přijdou, moc se těším.

http://forum.chronom...apollon-chrono/

Mám obvod ruky 17,5 cm, tak jsem to snad nepřehnal (hlavně ta výška).

Mám tyto Steinharty a velikost je v pohodě

http://www.chronosho...-mm-hand-driven

Tak jsou doma.

Jsem spokojenej, nemám velké zápěstí a ta velikost není zas tak hrozná.

post-21277-0-27048700-1426266363_thumb.jpg

post-21277-0-81296300-1426266379_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...