Argon Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Tak jelikož již pár let na hodinkách ujíždím, rozhodl jsem se pořídit něco lepšího i manželce. Včera dorazily a musím říct, že mě velmi příjemně překvapily.
farkyostrava Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 safra jeste ze ta moje tohle nevidi... hezke hezke
Argon Odesláno 24. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2014 V 24. 5. 2014 v 12:50, farkyostrava napsal: safra jeste ze ta moje tohle nevidi... hezke hezke Chtěla by je taky, co? :-) Opravdu vypadají moc dobře, samotnému se mi líbí a manželka je z nich vysloveně urvaná. Jen doufám, že je nikde nenechá ;-)
farkyostrava Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 kurnik ted jsem se dival na ty nove zodiacy tam se fakt da pro ty holky vybrat.... fajny typ na darek :-)
Argon Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Přesně tak. Řekl bych, že pro holky naprosto ideální. Manželka si je nemůže vynachválit a nesundavá je ani při koupání dvojčat :-). Na ebay.com se dají sehnat za velice slušný peníz.
parkur Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Tak jsem na svých Zodiacích vyměnil tah, a myslím, že jsem to trefil, originál půjde do krabičky a tenhle si vychutnávám, ještě voní. :-) krásná práce, za neuvěřitelný penízek, tloušťka 4,5 mm. Samozřejmě no name.
vrufino Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 To prositi krasne ladi s cifrem,gratulace k vyberu!
parkur Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Děkuji, a dá se to sehnat na e-bay i s dopravou do 500,- což je super cena.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se