RomanP Odesláno 25. února 2006 Nahlásit Odesláno 25. února 2006 Jak jsem psal v sekci o Primkách, dostal jsem od známých nějakou veteš, mimo třech Primek, jedny Pobedy a jedny Luch. Chci se ale zeptat na ty poslední. Jsou swiss made a název je čitelný jako Orlov nebo tak něco. Víte někdo co je to za výrobce ? zbylé jenom odkazy, ty sem nepatří... ale kdyby někdo věděl co je za kalibr v tech Pobedách ??? http://xs69.xs.to/pics/06086/pobedaa.JPG http://xs69.xs.to/pics/06086/pobedab.JPG http://xs69.xs.to/pics/06086/lucha.JPG http://xs69.xs.to/pics/06086/luchb.JPG
911 Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 poprosim o pomoc co je to za hodinky pripadne male info, pokud nekdo vi. 1) Britix - neznam a nic sem nenasel 2) neco ruskeho 3) tak tady vubec netusim. nicmene zevnitr dynka jsou napisy. bylo potreba lupy. "Garantiv 16 jahre". "20 mikron". a pak neco jako "WA.... Double" a pak je tam jako by postava vojaka (asiat - ma totiz takovej ten trojuhlenik klobouk na hlave) v ruce samopal a mezi rozkrocenyma nohama ma napis neco jako KASPER nebo RASPER nebo tak neco. ten obrazek je jednoduchy. telo je jako trojuhlenik. to jen abyste si nemysleli, ze je to nejaky dilo od muchy tak kdopak vi? diky
Gorg Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 911 napsal: poprosim o pomoc co je to za hodinky pripadne male info, pokud nekdo vi. 1) Britix - neznam a nic sem nenasel 2) neco ruskeho 3) tak tady vubec netusim. nicmene zevnitr dynka jsou napisy. bylo potreba lupy. "Garantiv 16 jahre". "20 mikron". a pak neco jako "WA.... Double" a pak je tam jako by postava vojaka (asiat - ma totiz takovej ten trojuhlenik klobouk na hlave) v ruce samopal a mezi rozkrocenyma nohama ma napis neco jako KASPER nebo RASPER nebo tak neco. ten obrazek je jednoduchy. telo je jako trojuhlenik. to jen abyste si nemysleli, ze je to nejaky dilo od muchy tak kdopak vi? diky Devetsetjedenactko...ze tys bloudil po pude?
911 Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 ty prvni jsou darek od zdejsiho velecteneho clena a ostatni jsou podedene. mam jeste diplomaty, ale ty sem poznal
japa Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 911 napsal: poprosim o pomoc co je to za hodinky pripadne male info, pokud nekdo vi. 1) Britix - neznam a nic sem nenasel 2) neco ruskeho 3) tak tady vubec netusim. nicmene zevnitr dynka jsou napisy. bylo potreba lupy. "Garantiv 16 jahre". "20 mikron". a pak neco jako "WA.... Double" a pak je tam jako by postava vojaka (asiat - ma totiz takovej ten trojuhlenik klobouk na hlave) v ruce samopal a mezi rozkrocenyma nohama ma napis neco jako KASPER nebo RASPER nebo tak neco. ten obrazek je jednoduchy. telo je jako trojuhlenik. to jen abyste si nemysleli, ze je to nejaky dilo od muchy tak kdopak vi? diky 1. výrobca BRITIX WATCH CO. S.A. FACTORY LENGNAU /nešlo teda iba o brand/, na webe sa predáva pomerne dosť chronografov zo 40-tych a 50-tych rokov, ale našiel som aj nejaké hoďky, ktoré svojim dizajnom zodpovedajú rokom 70-tym... 2. pokiaľ to čítam dobre, mohlo by tam byť azbukou napísané "Start" - výrobcom by mal byť "2 Moskovský hoď. závod" - 2 MChZ 3. pass
vlamor Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Pri upratovaní po maliaroch som na moju veľkú radosť "objavil" hodinky Thermidor, o ktorých som si myslel, že už sú v hodinkovom nebi... Sú to pre mňa hodinky s príbehom. Kúpil som ich svojho času od jedného športovca z vrcholového strediska, ktorí sa vtedy dostávali na preteky na "západ", no a pri návrate si vždy niečo priniesli na prilepšenie. Tento môj známy neskôr raritným spôsobom opustil aj s rodinou tábor socializmu a jeho útekový prostriedok skončil podľa všetkého v Berlíne v "Mauernmuseum". Google mi o firme, ktorá hodinky Thermidor vyrobila nenašiel nič. (Vygooglil mi aspoň info, že pojmom "thermidor" bol pomenovaný letný mesiac počas francúzskej revolúcie...). Budem vďačný, ak niekto má a pošle info o firme, ktorá tieto hodinky vyrobila a prípadne aj poradí hodinkového doktora, ktorý by im inovoval život. Po natiahnutí idú iba krátko - možno bude stačiť dôkladné vyčistenie a samozrejme nový remienok. Na dnešný trend sú malé - priemer 34mm, ale aj tak by som ich ešte rád po oprave sem-tam nostalgicky "vyvenčil"...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se