yxo Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Pozdravujem. Po dlhšom rozhodovaní o kúpe hodiniek som zavítal na tento portál, s ktorého som čerpal info ohľadom kúpy nových hodiniek. Najprv som sa rozhodoval automat: tak SWIS MADE do ceny zhruba1000?. Pravdu povediac som technický nadšenec, a to sa mi páčilo (automat) bolo vysoko cez môj rozpočet. Takže som prešiel na QUARTZ. Najviac ma oslovila najmä Japonská výroba. Pozeral som aj po Nemeckej (Junghans) a švajčiarskej produkcii (TISSOT, ...), ale zdalo sa mi to málo to čo ponúkajú (kvalitu neporovnávam). Nechcel som barometry, meranie hĺbky,... Moja požiadavka bola najmä čo sa týka napájania (solár, kinetic ...), večný kalendár a časovú kalibráciou (riadenie rádiom_resp. GPS). Oslovili ma najmä ASTRO od Seika, ale ako som už predtým povedal nechcel som výrazne prekročiť rozpočet. Citizen hodinky mi pripadali veľmi preplácané i keď pomaly všetky mali Titan púzdra a náramky. Potom niejak som natrafil na tento typ, ktoré sa mi zapáčili na prvý pohľad. Trošku som váhal že za cenu, ktorá je na webe či budú adekvátne mojím požiadavkám. Voči Casiu nemám žiadne výhrady, nakoľko pred érou mobilov som mal dvoje casioviek. Samozrejme tie museli mať minimálne databázu, a všelijaké iné funkcie. Akurát, že boli plastové bohužiaľ aj remienky, tie originály stáli min. cez 500sk, a bolo ich treba meniť pomaly každý rok (aspoň u mňa). Čo sa týka batérii to bolo OK. Aj po zhruba 12 rokov v šuplikú jedny stále idú, čo dodať.Ale späť k EQW ... Je to symfónia analógu s modernou, pozorovať prestavenie pozícii ručičiek, slovom paráda. Akurát čo má dosť mrzí je minerál sklo, a slabá výdrž luminisencie. Presnosť hodiniek je no coment. Uvidím ako to bude spoľahlivosťou. Dúfam že niečo vydržia. Pripájam niejaké foto, dúfam že mi vyjde čas a niekedy to doplním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Chci tě povzbudit k tvé prvé recenzi baterkáčů od casia. Pěkné hodinky, přidej pár ostřejších fotek a nějaké technické info. Jinak ať ti vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yxo Odesláno 3. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Pripájam zopár záberov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Bezchybné hodinky, moc dobrý výběr. Dovedl bych si je na ruce představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se