Pe3xxx Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 (upraveno) Ahooj,prosim pozrite ockom na koncepty pre novu seriu modelu Combat B GMT quartz (2015/kolekcia č.7): špecifikácia:materiál: 6061 / upravený hliník využívaný hlavne v leteckom priemysle. Povrch bude rovnako chemicky upravený eloxovaním /Anodická oxidácia hliníka/.pozn.: predmetnou úpravou sa zlepší odolnosť voči korózii oteruvzdornosť, celková kvalita povrchu (tvrdosť, lesk). Eloxovanie zmení mikroštruktúru povrchu, ako aj kryštalickú štruktúru kovu blízko povrchu. Oxid hlinitý - Al2O3 je v prírode známy ako korund ? druhý najtvrdší nerast po diamante.strojček: Swiss Ronda Quartz 515.24h GMTluminiscencia: MDV technology (50% C3 a 50% Old Radium mix)rozmery púzdra: 43mm (potencionálne 45mm/ 22mm) Koncept č.1: Koncept č.2: Koncept č.3: Koncept č.4: Koncept č.5: rôzne malé úpravy: Vaše postrehy, názory a hlavne Váš čas sú veľmi cenené! s priateľským pozdravomRobert Upraveno 1. června 2014 uživatelem Pe3xxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 (upraveno) Roberte, můj subjektivní názor - nejvíc se mi líbí koncept č. 1, důvod je, že druhé časové pásmo je nejméně nápadné. Na ostatních konceptech výrazná barva druhého pásma přebíjí čitelnost základního času. Teda aspoň pro mě. A pak se mi ještě moc líbí ta poslední verze "různé úpravy", tj. černé pouzdro a oranžové indexy ciferníků s nenápadnou GMT stupnicí. Ty jsou taky nádherné :-) Petr Upraveno 1. června 2014 uživatelem brnakp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Černooranžová varianta je asi nejhezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 1. Koncept 1 je skutočne výborný. Mne sa páči aj Koncept č.2 = GMT v jednej farbe + hneď prvý z Rôznych malých úprav.2. Neskúsite ešte trošku predĺžiť GMT ručku? Čo to s proporciami ručičiek urobí + bola by bližšie k GMT kruhu. Aj tá dátumovka si našla svoje "kontroverzné" miesto na 4:30, ale tým je všetko pre výbornú čitateľnosť zachované. Pekné návrhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Koncept c.2 je super. Ale vsechno mi to kazi hlinik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Od jedničky do čtverky se mi líbí všechny. Rozdílná barva indexů a čísel GMT stupnice (koncept č. 5) je mi nepříjemná, oči neví, kam skočit. Co na to hliník, když s nima někam praštím? Budou to vůbec tool? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Ak môžem, tak za mňa:- koncept 1 a 2 vyzerajú fajn- podobne ako Stano, som za mierne dlhšiu GMT ručičku- podobne ako Luidis, koncept 5 mi nesedí, zmeny farieb sú nepríjemné, zrejme malý kontrast červených čísiel voči svetlejším indexom- oranžovo-čierne vyzerajú husto, nazval by som ich Combat Salamander a urobil ku nim škvrnitý remeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Oranžové sú pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Tak hlinik ani omylem, ani zadarmo... Mel by se radeji odstehovat do Humpolce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Koncept č.1 je nejjednodušší, říká se, že v jednoduchosti je genialita, a tak dávám hlas černé variantě konceptu č. 1Ovšem oranžová varianta také není k zahození Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se