vosa Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2006 Zajímal by mě váš názor na hodinky Maurice Lacroix Ponthos Chronographe PT7538 SS001 130. Díky za každý příspěvek. Teprve se prokousávám www.chronomag.cz :-) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2006 Příště přihoď obrázek,každýmu se nechce googlovat. US$1254.00 Series : Pontos Chronographe Band : Black Genuine leather with folding clasp with lug: 21mm Dial : Silver Size : Gents Case Size : Stainless Steel 43mm Movement :Automatic Water Resistant : 50 M Warranty : Guaranteed authentic with 2 years international warranty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2006 Jsou pěkný,jen ty dva menší ciferníky asi budou opticky rušit při odečítání času,toť můj názor,jinak OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Japezz Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2006 Mě se taky zamlovaj, ale za tu cenu bych si koupil asi jiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2006 Mě se taky zamlovaj, ale za tu cenu bych si koupil asi jiny... Nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2006 až na tu cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2006 Myslím, že jsou docela pěkné, ale víc se mi líbí Pontos Reserve de marche. Sám vlastním masterpiece grand guiched kombinace ocel, růžové zlato a nemůžu proti nim říct ani slovo, design, spolehlivost, přesnost. ML doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se