Guest Kamil Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Vymazat celé vlákno, to je docela síla. Já to nebyl, tak kdo tedy?
mechano Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Vymazat celé vlákno, to je docela síla. Já to nebyl, tak kdo tedy? Kdo to vymazal nevím, ale zato jsem si všiml , kolik lidí jeho přítomnost poznamenala. Stýská se ti ?
long Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Jen jsem vam chtel rici,ze mne se nestyska. Spokojim se s malem. LONG
Jindra Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 ja jsem treba ani nezaznamenal, ze nas opustil nas "drahy" uzivatel Diskuter :-)))
WatchFan1 Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Bol Diskuter a Kenny jeden a ten isty clovek??
Conrad Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Ne že bych byl příznivec mazání celých vláken,ale jen tiše doufám, že se nyní diskutér objeví na serveru věnovaném například toaletnímu papíru, protože přečíst si jeho popis defekace- to by byl povznášející zážitek
Guest Kamil Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Vymazat celé vlákno, to je docela síla. Já to nebyl, tak kdo tedy? Kdo to vymazal nevím, ale zato jsem si všiml , kolik lidí jeho přítomnost poznamenala. Stýská se ti ? Ne, nestýská. Jenom nechápu, že zmizí celé vlákno. Jak je to vůbec možné?
long Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Nebyl. Ale oba byli tak trochu magoři... :) 2 Leclerc nekdy si dovedo precti co pises,aby nebyly tve prsty rychlejsi nez hlava, nejsem magor a nebyl jsem ani nejsem jako diskuter. nebo mas jiny pocit?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.