pciza Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Jenom na skok tady ve vlákně, ale jsou pěkný! 3
Ředitel Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března V 25. 3. 2025 v 18:35, WEIDER napsal: Fuuha Rozšířit No, tak trochu jsi mě inspiroval.
WEIDER Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března Tak ako veľa nepostujem. Hodinky sú super pohodlné.
peter tham Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Keď som bol mladý pred 40 rokmi som sa kamarátiť s servisakom p. Laco Czasny z Klenoty servis na úľ Červenej Armády BA , a stále som chcel vodotesné hodinky a tak mi doporučil novinku Certina DS N2 , mám ich do dnes a rad spomínam na majstra hodinara Lacka C. 3 1
junior300 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna @Pivas nie nie, uz su u nas 5 rokov. Povodne pre polovicku, ale nejak automatom neprisla na chut. Mala ich par krat na ruke. Vymenil som origo mesh za kozu a skusam ja.
Kamil.K Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 10. 4. 2025 v 12:00, junior300 napsal: @Pivas nie nie, uz su u nas 5 rokov. Povodne pre polovicku, ale nejak automatom neprisla na chut. Mala ich par krat na ruke. Vymenil som origo mesh za kozu a skusam ja. Rozšířit ...no přiznám se, že mě při shlédnutí Tvé fotky včera zarazil ten zirkon (či co je to) na pozici 6
junior300 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna @Kamil.K no a pritom su to panske hodinky. Ale je to len kovovy aplikovany index vybruseny do hviezdy. Nazivo je to drobne, neposobi to ako kamen. Big Date verzie DS-1 ho maju, aj ta modra. Verzie s klasickou datumovkou maju normalny index. Asi nechceli kvoli zmensenemu priestoru na ciselniku davat invalidny index, tak dali “zirkon”. Ale je mozne, ze tam je aj nejaky kontext..
Kamil.K Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna ...no vidíš, doba smazává rozdíly mezi Ž a M hodinkami, ...na fotce ten index působí zřejmě výrazněji, v reálu ( když je to kov jako u ostatních indexů a ne nějaké blyštivé sklíčko ) to bude v pohodě a bez žádného kontextu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se