bullit Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Ahoj,mám dotaz na zkušené Primkaře: jak mám vyndat strojek z Prim automat (kulaté, typ 96). jde mi o to, abych mohl vyčistit pouzdro, které je opravdu špinavé. oddělává se přední část se sklíčkem, jako u jiných primek nebo se nějak rozebírá strojek - na to bych se asi ... Díky moc
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Proč zakládáš nové vlákno?!!!!Pročti si stávající vlákna a neplevel to tady!!!
Honza.manta Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Vyndáš korunku a povolíš dva šroubky na rámečku strojku. To je celé. A stačí to tady pročíst, je tu skoro všechno. Až to přečteš, tak to smažu.
Návštěvník Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 (upraveno) Z kulatých automatů se povolený strojek bez korunky dá vyndat jedině předem po vyjmutí sklíčka hodinářským pavoukem. To je jediná cesta z pouzdra ven. Upraveno 9. června 2014 uživatelem Nirmalita
bullit Odesláno 9. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Tak toho jsem se bál, jelikož pavouka nemám, díky moc za radu i ochotu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se