saida Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Jestli tu už takové tema je, tak prosím o prominutí a smazání. Rád bych se optal na konkrétní akci ,ale nechtělo se mě zakládat extra vlákno ,tak jsem zvolil obecnější nadpis. Chystám se do NTM na ,,Naše moře". Jako zapálený fanda C a K válečného námořnictva to považuji za povinost! Zároveň bych nerad vážil zbytečnou cestu . Jsem plachý a moc lidí mě nedělá dobře. Navštívil jste někdo?
kaliw124 Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 dobry napad s vlaknem. ja pujdu sem: http://www.mocr.army.cz/informacni-servis/zpravodajstvi/vystava-v-zakopech-prvni-svetove-valky-bude-v-armadnim-muzeu-otevrena-jiz-za-nekolik-dni-99445/
kaliw124 Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 Vlákno se nechytlo, nicméně nastává doba plískanic, takže vytahuji. A hned příští víkend v Národním technickém museu - den se sníženým vstupným (28. 9. 2014 + jěště nějaké dny do konce roku...). Mě osobně tam táhne to, že jsem tam "strávil dětství", prarodiče tam "dozorovali" jednu expozici a ještě jsem tam po znovuotevření nebyl. Skvělá příležitost cestou na oběd, nebo z procházky po Letenských sadech s rodinou.
Recommended Posts