Mirek Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2014 V srpnu budou na hvězdárně znát program na novou sezónu, ta pro ně začíná školním rokem..takže začátkem srpna zjistím, co nám v září - říjnu budou schopni nabídnout a pak hned poreferuju ;-)
Anela Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 ja myslel, ze tam pujdete na vyroci mise...
Mirek Odesláno 24. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Od začátku to směruju na poprázdninovej čas, během dovolenejch bysme se nesešli..
Ondrej71 Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 (upraveno) Bohužel nedorazim, jjiž jsem Moonwatchless Upraveno 3. srpna 2014 uživatelem Ondrej71
Mirek Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Nojo, ty už trénuješ na druhej ročník Rolba srazu, je mi to jasný :-D ... Jinak hvězdárna teď odstraňuje následky výkendovýho vytopení přívalovým deštěm, mají plné ruce hader a kýblů, takže jak se jim to tam trochu uklidní, domluvím ten program...
Denjl Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 no a já už jsem stejně jako Ondřej71 Moonwatchless - padly na oltář 39mm Exp...., ale kdybys zorganizoval Precista sraz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se