Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím Vás,

dnes jsem si pořídil tyto hodinky (Tissot Sailing-Touch T056.420.21.041.00), jsem úplný amatér, co se hodinek týče. Chtěl bych se optat zda se da koupit nový tah (doufám, že výraz TAH používám správně, když se jedná o částečně ocelový řemínek spojen "gumovým" páskem?) k hodinkám?

Celkem mě zklamalo, že zkrácení tohoto "pásku" se již nedá vrátit zpět, u hodinek světových značek bych čekal méně destruktivní řešení.

Děkuji.

Posted

Jde o to, že jsem si pásek zkrátil na svou ruku, čímž jsem ho znehodnotil, čili by mě zajímalo, jestli se dá koupit nový? Páč to uchycení pásku není na klasickou osičku.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 2 weeks later...
Posted

Ahoj, podle mne je pekna kravina, ze se to neda vratit zpet :) zasel bych si za autorizovanym prodejcem a vylicil mu celou situaci. Urcite ti poradi. Jinak hodinky moc pekne!

Posted (edited)

Mno, bohužel to kravina není. Když řemínek rozebereš a sundáš ocelový kvádr, je na té gumě přesně naznačeno, kde máš řezat :-(

Edited by RONN
Posted

Zdravím Vás,

dnes jsem si pořídil tyto hodinky (Tissot Sailing-Touch T056.420.21.041.00), jsem úplný amatér, co se hodinek týče. Chtěl bych se optat zda se da koupit nový tah (doufám, že výraz TAH používám správně, když se jedná o částečně ocelový řemínek spojen "gumovým" páskem?) k hodinkám?

Celkem mě zklamalo, že zkrácení tohoto "pásku" se již nedá vrátit zpět, u hodinek světových značek bych čekal méně destruktivní řešení.

Děkuji.

Takhle sem zkracoval "gumák" třeba u Breitling nebo u Certin. Je to nejspíš nějaké univerzální řešení. Je to rozhodně nevratné, takže koupit nový. Zkus pana Stuchlíka v Gold Eligius Zlín.