Ruda Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2009 (upraveno) No nie tak docela. V skutocnosti som tie svajciary nasiel na mieste leteckeho nestastia. Mali na sebe vyrazene aj cislo a tak som napisal priamo vyrobcovi, ci mi vie odhadnut ich vek. Potvrdil mi, ze to bolo par rokov pred padom toho lietadla a navyse mi navrhol ich vymenu za model z ich produkcie podla mojho vyberu. Odmietol som. To se divím, žes je našel v dobrém stavu. Inu asi štěstí. edit: ...štěstí pro hodinky Upraveno 9. dubna 2009 uživatelem Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2009 No tak dobre. Oni tak uplne v poriadku neboli. Asi pri naraze lietadla sa im odlomila korunka, takze po niekolkych desatrociach v nich bolo docela dost hliny. No a rucicky akoby odhnily. Rozpadli sa. Mam ale potvrdene, ze inak su v dobrom stave a nie je problen ich znovu sfunkcnit, ale ja zatial zachovavam ich autenticitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2009 No tak dobre. Oni tak uplne v poriadku neboli. Asi pri naraze lietadla sa im odlomila korunka, takze po niekolkych desatrociach v nich bolo docela dost hliny. No a rucicky akoby odhnily. Rozpadli sa. Mam ale potvrdene, ze inak su v dobrom stave a nie je problen ich znovu sfunkcnit, ale ja zatial zachovavam ich autenticitu. Že jsem tak smělý, nebylo by foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2009 Tu som to svojho casu umiestnil aj s pokecom: http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show...p;mm=1&vd=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2009 Tak jsem dnes u jedné spolužačky viděl docela pěkné SWTCHky s chronografem a růžovým perleťovým ciferníkem... Docela pěkné oproti té hrůze, co tam lidé většinou nosí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajac Odesláno 9. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2009 Tak ono je celkem logický, že většina populace sahá po quartzu , jen zapálenej člověk si je ochotnej připlatit za horší přesnost a neustálý starosti s udržováním hodinek v chodu A co se vysoké společnosti týče, tam si myslim, že je taky spousta lidí který nekupujou mechaniku protože by obdivovali chod hodinek, ale prostě proto, že v takový komunitě se ví o cenách hodinek a ty mechanický jsou prostě dražší... No já teda v přesnosti moc problém nevidím - Vostok K-3 mi dělají 3s za den, Orienty přibližně taky, MPM Prim dělají nějakých 10s a Prim Sport II. mám seřízené na podobné hodnoty. Na autobus nechodím, píchačky v práci nemám, takže, kde bych potřeboval "atomově přesný čas?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uwe.T Odesláno 10. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2009 No já teda v přesnosti moc problém nevidím - Vostok K-3 mi dělají 3s za den, Orienty přibližně taky, MPM Prim dělají nějakých 10s a Prim Sport II. mám seřízené na podobné hodnoty. Na autobus nechodím, píchačky v práci nemám, takže, kde bych potřeboval "atomově přesný čas?" Střely mi dělají 2s+ a na atomově přesnej čas mám stopky SLAVA jinak těch několik primek co mám dělá od 5 do 15 s +. Ovšem je otázka dle jakého etalonu to měřit ...PC a internet je nesmysl, takže zbejvají pendlovkyna zdi, ty umějí jít velice přesně, ale opět je otázka, dle čeho je seřídit. Z toho vyplývá že mechaniky jsou buďto pro člověka který je uchvácen samotným strojem, nebo pro toho, kdo má nutkání dávat najevo příslušnost k určitému společenskému zařazení. U nás v práci 3x prim a 1x moc pěkný glasšutky, ty má kolega po renovaci , jinak je to s mechanikama bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 (upraveno) Tu som to svojho casu umiestnil aj s pokecom: http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show...p;mm=1&vd=1 Díky. Fajn čtení. Je opravdu s podivem co ty hodinky vydržely... edit: drobná pravopisná chybka Upraveno 12. dubna 2009 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 Tak jsem dneska zjistil, že hodinky které si pamatuju na dědovi už asi 20let jsou hezké zlacené Tissotky, sice kvarc... Ale lepší než drátem do oka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 (upraveno) Podle mě jsou hodinky pro většinu populace prostě další spotřební zboží a podle toho to vypadá. Je to úplně stejné jako třeba u aut, bot, oblečení, mobilů a já nevím čeho ještě... Jinak v mém okolí se vyskytuje pár Rolexů (z tržnice) a nějaké digitálky. Jeden kolega má slušné Longíny a to je tak asi vše. Upraveno 12. dubna 2009 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajac Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 Střely mi dělají 2s+ a na atomově přesnej čas mám stopky SLAVA jinak těch několik primek co mám dělá od 5 do 15 s +. Ovšem je otázka dle jakého etalonu to měřit ...PC a internet je nesmysl, takže zbejvají pendlovkyna zdi, ty umějí jít velice přesně, ale opět je otázka, dle čeho je seřídit. Z toho vyplývá že mechaniky jsou buďto pro člověka který je uchvácen samotným strojem, nebo pro toho, kdo má nutkání dávat najevo příslušnost k určitému společenskému zařazení. U nás v práci 3x prim a 1x moc pěkný glasšutky, ty má kolega po renovaci , jinak je to s mechanikama bída. No já to seřizuju podle DCF řízený meteostanice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 Rudo, problémem fóra není počet vlastněných hodinek. Problémem naším ale je, jak sehnat peníze alespoň na část z toho, co bychom chtěli doma mít. U mě se to týká jen několika málo oborů, jako jsou hodinky, foťáky, auta, umělecká díla, víno, jídlo a manželky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 (upraveno) Rudo, problémem fóra není počet vlastněných hodinek. Problémem naším ale je, jak sehnat peníze alespoň na část z toho, co bychom chtěli doma mít. U mě se to týká jen několika málo oborů, jako jsou hodinky, foťáky, auta, umělecká díla, víno, jídlo a manželky Já jsem skromný Hodinky mi zatím (jak ještě dlouho?) stačí, snažím se nechat vyčistit/opravit veškeré hodinky po předcích. Foťáky kupuji jen, když staré rozbiji (tj. tak jednou za rok a půl ). Na kompy a mobily jsem už rezignoval, vždy si něco vyberu u zaměstnavatele. Auto zatím slouží a do uměleckých děl jsem zatím nedospěl A manželku mam jen jednu edit: překlepy Upraveno 13. dubna 2009 uživatelem Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 Rudo, problémem fóra není počet vlastněných hodinek. Problémem naším ale je, jak sehnat peníze alespoň na část z toho, co bychom chtěli doma mít. U mě se to týká jen několika málo oborů, jako jsou hodinky, foťáky, auta, umělecká díla, víno, jídlo a manželky No, samé ušlechtilé záliby V zásadě je to to samé u i mě, jen za kolonku foťáky dosadím koně a těch manželek zatím nemám tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 dnes som v autobuse sedel vedla asi 75 rocneho pána(z mojho sidliska uz som ho neraz videl) , mal na ruke HEUER Autavie no nedokazal som nadviazat spojenie.... mam chut ich od neho kupit...... .. snád má zlý dochodok a nejake euro by sa mu šiklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 dnes som v autobuse sedel vedla asi 75 rocneho pána(z mojho sidliska uz som ho neraz videl) , mal na ruke HEUER Autavie no nedokazal som nadviazat spojenie.... mam chut ich od neho kupit...... .. snád má zlý dochodok a nejake euro by sa mu šiklo Vsadim se ze neproda...urcite je ma jako dosmrtaky...byl bych opatrnej a velmi pokornej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 zistim si kde presne býva a hodim mu listok s prosbou a tel.c. do schranky snád odopovie.... boli by to moje prve ozajstne hogofogo stroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
istvanfy Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2009 Najvacsi konkurent pre vyrobcov hodiniek su vyrobcovia mobilov. Keby nemali povollene aplikovat cas do mobilu... To by bol narast predaja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2009 Najvacsi konkurent pre vyrobcov hodiniek su vyrobcovia mobilov. Keby nemali povollene aplikovat cas do mobilu... To by bol narast predaja. Jasne, vyhlasime monopol na cas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrH Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 hodne asi zalezi kde se clovek pohybuje, ale i u nas ve firme, kdyz se podivam treba na obchodniky, od kterych bych slusne hodinky cekal, maji casto quartz od casia neob zadne hodinky.. Obcas se vyskytne profik s quartz Omega:-) btw. treba se to casem zmeni s prichodem smartwatch - kapesni pocitac s v hodinkach - uz je par modelu na trhu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se