lefty Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 Myslím, že popis je jasný :-) Poraďte, jak dostat nové fórum do RSS čtečky, díky!
odklizec Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 Nahodil jsem zkusebne export RSS ze vsech for, link najdes uplne vlevo dole na hlavni strance fora. Ale pocitam, ze by asi bylo dobre udelat to per forum, co?
fractal Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 diky za rss, dalo by sa samostatne rss kanaly pre jednotlive sekcie? sledujem hlavne predaj a preto by potresilo mat to zvlast. ak uz to tu je tak sa ospravedlnujem a prosim o nasmerovanie kde to najst... diky
odklizec Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 No to prave neni. Musim to nastavit pro kazdou sekci zvlast.
lefty Odesláno 4. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2007 No to prave neni. Musim to nastavit pro kazdou sekci zvlast. Díky, hlavní rss feed zatím funguje asi správně.
odklizec Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 Fajn, tak ja postupne popridavam rss pro kazdou sekci zvlast. Je 10min na refresh RSS optimalni cas?
odklizec Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 Tak uz jsou tam snad vsechny sekce, kazda zvast.
fractal Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 Tak uz jsou tam snad vsechny sekce, kazda zvast. diky moc
Lemare Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Ahoj, šlo by toto nějak aktualizovat? Jsem velkej příznivce RSS a konkrétně mi tady chybí (nebo nemůžu najít:) RSS pro fórum " Prodej, akce a nabídky obchodníků". Díky.
sureshot Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 http://forum2.chronomag.cz/index.php?app=core&module=global§ion=rss&type=forums&id=14 Ahoj, šlo by toto nějak aktualizovat? Jsem velkej příznivce RSS a konkrétně mi tady chybí (nebo nemůžu najít:) RSS pro fórum " Prodej, akce a nabídky obchodníků". Díky.
Lemare Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Tohle funguje, to používám, ale to je jiné fórum. To co odkazuješ je fórum "Prodám", já měl ale na mysli fórum "Prodej, akce a nabídky obchodníků". http://forum2.chrono...pe=forums&id=14
sureshot Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 jo, prepac, som to zle pochopil, ale zda sa ze tu taka ponuka nie je Tohle funguje, to používám, ale to je jiné fórum. To co odkazuješ je fórum "Prodám", já měl ale na mysli fórum "Prodej, akce a nabídky obchodníků".
Lemare Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 To mi právě taky přišlo, proto se snažím trochu zaapelovat na adminy jo, prepac, som to zle pochopil, ale zda sa ze tu taka ponuka nie je
Paulio Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Měl bych dotaz. Jak dostat do RSS čtečky podsekci fóra? Např. "Poraďte s koupí / výběrem". Hlavní sekce jsem našel, ale podsekce už nikoliv. Díky
Paulio Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 (upraveno) Nikdo netuší? Měl bych dotaz. Jak dostat do RSS čtečky podsekci fóra? Např. "Poraďte s koupí / výběrem". Hlavní sekce jsem našel, ale podsekce už nikoliv. Díky Upraveno 14. ledna 2011 uživatelem Paulio
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se