martin.951 Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Tento shop jsem tu nenašel, tak se podělím o zkušenosti z nákupu.Jewmia nebo taky JPO - jewels private outlet. Zkušenost veskrze pozitivní. Jedná se o IT shop s řekl bych dobrými cenami. Kupoval jsem Hamilton, levnější kus konkrétních hodinek jsem v EU nevygooglil. Jako mínus je jejich naprosto otřesnej eshop, kde se proklikat nákupem mi dalo zabrat,ale hlavně při výběru dopravy do ČR sice naskočí hezky poštovné (tuším asi 20 EUR),ale zmizí VAT u hodinek tedy cena je špatně! Dopisovat se mi s nimi nechtělo tak jsem zaplatilco to automaticky PayPalem vyhodilo. Za hodinu volá borec z IT že se omlouvá, ale že musímdoplatit ještě xx peněz, že jim blbe shop, nebo že to nemohou poslat a leda stornovat.Protože s původní cenou jsem počítal, tak jsem samo doplatil přímo PayPalem zbytek. Hodiny do týdne doma (UPS), krabička, papíry, kšiltovka a tak Waranty karta je vyplněná a potvrzená na http://www.michelematranga.it/orologi/což jsem našel na Hamiltonwatch.com ve stores locator jako:Matranga Michele & C. Sas, Via Francesco Lo Jacono 91/95, 90144 Palermo Předpokládám tedy že platí mezinárodní záruka.
Recommended Posts