Napoleon Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Doporučuji na rozleštení skrábanců jemnou ocelovou vlnu . Na titan je úplně parádní. Vypadá pak jak nový zase. Ocel taky jde ale je pracnější.
Liqid Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Jakou jsi používal hrubost? A nemáš fotky té práce?
Napoleon Odesláno 14. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2014 (upraveno) kupoval jsem ji v Globusu . tam měli na výběr tri druhy. oznaceni hrubosti na krabici OOO. Vybral jsme tu nejjemější. vyrobek od RAKSO .stála 70,- Kč fotky nemám. :-( Upraveno 14. července 2014 uživatelem Napoleon
JHonza Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Není to moc brutální? Mě se na malé škrábance (nerez) docela osvědčila houbička na nádobí.
Napoleon Odesláno 14. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2014 no já jsem práve taky začas s houbičkou a nic moc. a pak jsem zkusil tu ocelovou vlnu a je fakt lepší.vzala i ty mikro škrábance po houbičce na titanu úplně do vytracena.
JHonza Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Není to moc brutální? Mě se na malé škrábance (nerez) docela osvědčila houbička na nádobí.Sorry ...Mně ...S tou oc. vlnou to teda příště zkusím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se