rydvik Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Zdravím všechny. Nejsem žádný expert na hodinky, ale vždy jsem rád pokukoval po hodinkách v obchodech, kolemjdoucím na rukách a tak nějak už od dětství toužil mít také nějaké. Tenkrát to začalo Primkama, které jsem dostal na základce...mrzí mě, že jsem je brzy hloupě vyměnil už ani nevím za co..... První pro mě "lepší" hodinky, které jsem si pořídil jsou Quartzové Eco-Drivery Citizeny Titanium BM0900-51LW, později Lancastery Status Symbol Chronograph 0371NR s Japonským calibrem Miyota 0S10//0S1A. No a včera jsem si udělal zatím největší (určitě ne poslední) radost a pořídil si své první automaty od Omegy a to nové potápky Seamaster Diver 300m jak jinak než v modré...... a na jedné z fotek je vidět, jak si je hrdě vezu z obchodu na sedačce spolujezdce :-) Nejprve se moc omlouvám za hroznou kvalitu. Fotil jsem je pouze mobilem a když tu prohlížím všechny ty dokonalé fotky, tak se až stydím.... berte je tedy pouze jako informativní. Děkuju za pochopení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
emef Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 ...a pak jsi udělal tu blbost, že jsi sem vlezl. Vítej! Máš pěknou sestavičku.
Kid_A Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 moc pekne. hlavne omegy. ale ty vlnky na cifru mi proste chybej...
StanoBare Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Ale choď, radosť z rozrastajúcej sa hodinkovej rodiny predsa nepokazí priemerná kvalita fotiek. Náhodou tá druhá so Citizen + prsteň má veľmi zaujímavú kompozíciu.Fajn nápad s perspektívou.
ondralbc Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Pěkné, jakou mas další metu? i když dle mého jsou 3kusy optimální počet
rydvik Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Dnes jsem výletil po Českém ráji a udělal fotku s chalupou herce Josefa Dvořáka, potom jednu ze sklepení a nakonec zaostřeno na sršně. Hodinky jsou fajnové a užívám si je..... jinak jak píše kolega, ty vlnky na cifru by byly docela fajn, ale tyto na mě působí tak nějak čistěji a k té metě no, nyní se nabažuji těchto, ale přiznám se, že tak nějak stále pokukuji i po jiných a věřím, že nějaké přibudou s tím, že to doma nechci mít jak v Hodinářství a myslím si, že Lancastery a Citizeny určitě pustím....Omegy jsou nyní nové miminka a čas ukáže, jestli si je ponechám :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rydvik Odesláno 22. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Po dědovi, který se dožil sta let mám přírůstek v podobě kapesních Omeg. Pořízení se datuje kolem roku 1920. Přestože mají drobné kosmetické vady,strojek šlape nádherně a ten zvuk... Neměl jsem odvahu je otevřít, takže zatím o nich nic víc nevím. Časem bych jim chtěl určitě dopřát kompletní ozdravnou kůru. Za případné další info.děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se