afrikab Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 (edited) Nove damske Grand Seiko, typ STGF 054, vyrobene v limitovane serii 100 kusu. Prumer 26.4mm, quartzovy strojek, perletovy cifernik s diamanty, reminek z krokodyla. Priblizna cena 6882 dolaru. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited June 5, 2007 by afrikab
afrikab Posted June 5, 2007 Author Report Posted June 5, 2007 Nadhera, az na ten quartzovy strojcek Pro zenskou je quertz nejlepsi. Spatne se vysvetluje, zez jej musi natahovat, neni presny, atp.
A@A Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Pro zenskou je quertz nejlepsi. Spatne se vysvetluje, zez jej musi natahovat, neni presny, atp. Heheh ja ked som mojej priatelke kupil Seika automaty a oznamil,ze prvy mesiac moze byt odchylka cca aj 1minutu tak sa usmiala a povedala."nevsimol si si,ze mam vzdy o 5minut hodinky dopredu aby som stihala do prace?".
Guest Ondra Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 S hodinkama pro ženu je problém... když má člověk skloubit všechny požadavky (její i své), tj. moderní, stylové + mechanické, pokud možno automaty. A nechcete zrovna Omegy za 60k... Pak obvykle nezbývá než rezignovat na tu mechaniku a spokojit se s quartzem...
Recommended Posts