Btrokan Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Moj novy prirastok do zbierky k dalsim UG sice quartz, ale konecne mechanika a rovno Microrotor. Poprosim niekoho o informaciu ohladne zadneho krytu preco tam je STAR WATCH CASE COMPANY. Co viem tak vacsinou maju Polerouter na zadnom kryte vyrite znak a napis Polerouter.Dakujem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Ahoj, se zadním krytem Ti bohužel neporadím, ale velká gratulace! Na Poleroutery mám políčeno už tak 2-3 měsíce, ale pořád se mi na ebay nadaří sehnat slušný kousek za rozumné peníze. Skvělá značka, super strojek a parádní hodinky!
Btrokan Odesláno 18. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Ahoj, se zadním krytem Ti bohužel neporadím, ale velká gratulace! Na Poleroutery mám políčeno už tak 2-3 měsíce, ale pořád se mi na ebay nadaří sehnat slušný kousek za rozumné peníze. Skvělá značka, super strojek a parádní hodinky!Dakujem
Kobliha Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Gratuluji ke krásným a technicky zajímavým hodinkám.Domnívám se, že Star Watch Company má co do činění se snahou vyhnout se vyššímu daňovému zatížení v USA. Tato firma byla používána například i Omegou ke kompletaci pouzder ve státech.Zajímavé je i špatné použití čárky nad E ve slově GENÉVE. Správně má být ?. Nejsem schopen rozeznat, jak je to na ciferníku.
Btrokan Odesláno 18. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Dakujem za informaciu asi nieco na tom bude. Pozeram ze na ciferniku je to spravne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se