marosh Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 (upraveno) Sháním 22mm kevlar řemen, takový jaký je na fotce. Poradíte někdo znalý nějaký e-shop z Evropy, odkaď by se dal stáhnout. Ve Státech jsem něco našel, ale to by se dopravou ten řemen kapečku prodražil. Díky za odpovědi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. června 2007 uživatelem marosh
afrikab Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Sháním 22mm kevlar řemen, takový jaký je na fotce. Poradíte někdo znalý nějaký e-shop z Evropy, odkaď by se dal stáhnout. Ve Státech jsem něco našel, ale to by se dopravou ten řemen kapečku prodražil. Díky za odpovědi. Freda - mam s nim nejlepsi zkusenosti, do tydne byl reminek doma. Klidne ti s jeho nakupem pomuzu.
marosh Odesláno 7. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Freda - mam s nim nejlepsi zkusenosti, do tydne byl reminek doma. Klidne ti s jeho nakupem pomuzu. Dík, ale ten freda tam má jen 20mm a já bych potřeboval 22mm a nejlépe s bílým prošitím. Mohl by si na něj vznést dotaz? Byl bych Ti vděčen.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se