Dany88 Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 (upraveno) Ahoj, už hóóódně dlouho jsem pokukoval po nových hodinkách... Zadání znělo jasně! - Automaty- Chronograf- Kovový tah- Automobilová tématika Obrovská náhoda a nakonec nosím tyto Omegy. Barevná kombinace mi vrtala v hlavě několik dní, ale vyhrála tato netypická. Naživo dělá spoustu efektů a je opravdu zajímavá! Upraveno 8. srpna 2014 uživatelem Dany88 2
villain83 Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Pekny,moc pekny,ten cifernik musi bejt na svetle fakt zajimavej.Prijemna zmena po vsech tech munech a Rolbach.Navic temhle hodinkam bude sluset i racingovej derovanej remen.Hodinek s touhle tematikou tu moc neni.
Michal Petrán Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Ta žlutá s černou je fakt pecka,přitom žádnej cirkus,jak píše member,příjemná změna,gratuluju.
Chorche Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Skvělý chrona, který se musí moc příjemně nosit. A líbí se mi modrá lumi.Gratuluju!
jenik77 Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 blahopreju k paradnim hodinkam! videl jsem je u kolegy na origo gume, doporucuju.
Rolficzech Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Tohle je velká paráda. Klasika v neokoukaném kabátě. Parádní cifr - taky začínám ujíždět na šedé. Na kůži nebo gumě možná vyniknou ještě víc.
McMac Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Ahoj, to snad není možný, každý se tu teď chlubí hodinkami, co se mi líbí. Na tyhle jsem se taky díval, protože si mi líbí ještě víc než Seamastery. Já bych teda volil verzi černo-bílou nebo takovou tu šedivou, protože bych se bál, že se mi ta žlutá okouká, ale to už hodně individuální věc. Ať slouží a měj se! :-) 1
misoo Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Krasa, racingovky ako maju byt! Urcite skus aj gumku aj kozku! Uzivaj dlho a dobre
sashator Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Velice podařený racing Speedmastery, ta žlutá tomu dává parádní šmrnc...takže gratulace a ať dělaj dlouho radost
Georgeisin Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Jsou výborný! Nech si k nim ještě ušít černý racing řemen se žlutým prošitím....třeba .
stapal Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 zajímavá barevná kombinace, sluší jim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se