Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Má ultrahyperlevná CASIA za 15Euro se po dvou letech zastavila a já jsem moc línej na to, jít si nechat vyměnit baterku :wallbash:

Takže bych to chtěl vyřešit "schůdnější a levnější cestou" - koupit nové hodinky, jelikož jsem o výměně těch levnejch šuntů stejně už nějakou chvíli uvažoval :lol2:

Aneb, proč to řešit jednoduše, když to jde složitě, že?

Takže hledám něco kolem 100 EURO - jelikož se jedná čistě o hodinky do práce a na všední den.

Tudíž něco levného, kde mi nebudou trhat srdce přibývající škrábance, kterým, jak vím, se nevyhnu.

V těchto cenách mne napadly opět Casio - ale nyní SOLAR, aby odpadly problémy s baterkou.

Nebo SOLAR Seiko. No a jak koukám po cenách - kolem těch 100 Euro se dají sehnat i SEIKO 5 automaty. Automaty v této ceně? To mne opravdu zaujalo, ale uvítal bych nějaké reference Myslel jsem že výběr levných hodinek bude víc easy, ale už jsem zase zmatený a nevím kudy kam, takže - HELP !

Seiko divers SNZF15K

Seiko SNZG15J1 - nebo jiná variace tohoto modelu, který je zde na fóru ve veliké oblibě

Uvítal bych nějaké postřehy k těmto modelům. Nejvíce mne zajímá: hacking? svítivost lumi?

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odesláno (upraveno)

Myslím,že jsi vybral dvě ověřené klasiky.

Co se Hackingu týká ,tak oboje mají strojek 7S36,který má "psedo-hacking" tzn. k zastavení sekundovky je potřeba mírný a jemný tah za korunku.

Takto se dá sekundovka zastavit.

A lumi bude u obou výborná - klasika Lumibrite,ve své cenové kategorii a jedna z nejlepších.

Které si vybereš je na už na tobě. Já bych i přes to,že jsem spíše vyznavač potápek,volil nejspíš universálnější SNZG...nicméně spíše na kovovém tahu...na stránkách z odkazu je tam mají za 103?

Upraveno uživatelem hejdik
Odesláno (upraveno)

Myslím,že jsi vybral dvě ověřené klasiky.

Co se Hackingu týká ,tak oboje mají strojek 7S36,který má "psedo-hacking" tzn. k zastavení sekundovky je potřeba mírný a jemný tah za korunku.

Takto se dá sekundovka zastavit.

A lumi bude u obou výborná - klasika Lumibrite,ve své cenové kategorii a jedna z nejlepších.

Které si vybereš je na už na tobě. Já bych i přes to,že jsem spíše vyznavač potápek,volil nejspíš universálnější SNZG...nicméně spíše na kovovém tahu...na stránkách z odkazu je tam mají za 103?

Hoď odkaz těch SNZG, které máš na mysli plíz :notworthy:

Edit: myslíš TYTO ?

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odesláno

jo jo

Tak jsem něco hodil do košíku... Připaltil ještě za dárkové balení SEIKO BOX.

No uvidíme, co a kdy dorazí. FED/EX zadáčo, takže jsem v tom jen lehce přes 100 Éček a to byl cíl ;-)

Tak snad se mi to, co přijde, bude líbit. Nějak nerad kupuju věci přes net, které jsem naživo nikdy neviděl :-(

Jako, že jsem hodně vybíravá ku**a tak teď jsem se nějak naštval a řekl si, že levnýho Quartzu bylo dost, tak na každodenní nošení levný automaty od Seika :-)

No jsem fakt zvědavej, co dorazí.... I když je to jen 100 E, tak teď dalších pár dní nebudu spát :-D

Odesláno

jo jo

hejdik - A ještě díky za info, v SEIKU se moc neorientuju, takže dík ;-)

jak jsem psal, něco je objednáno, takže dál až v Chlubírně... pokud se budu mít čím chlubit...

Odesláno

Tak uvidíme...

August 22, 2014  

15:30

Singapore - Singapore   Shipment picked up August 22, 2014  

17:52

Singapore - Singapore   Processed at Singapore - Singapore August 22, 2014  

21:32

21:32

Singapore - Singapore   Departed from DHL facility in Singapore - Singapore August 22, 2014  

21:56

Singapore - Singapore   Arrived at DHL facility in Singapore - Singapore August 22, 2014  

22:07

23:24

Singapore - Singapore   Processed at Singapore - Singapore

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...