Otto Odesláno 21. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Něco málo fotek................. 1
VitekB Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Mrzí mě, že se v chlubících vláknech často objevují věty jako "škoda, že je to quartz". Přijde mi trochu zbytečné někomu kazit radost z nového přírůstku. Navíc je tu i pár lidí (a já se mezi ně čerstvě počítám), kteří třeba zkusili automaty, mají je doma ve zredukovaném počtu stále (nebo vůbec), ale na určité způsoby nošení jim prostě quartz vyhovuje více... Jinak hodinky skvělé , bohužel moje zápěstí by 53mm už asi nezkrotilo a to mám podobný obvod zápěstí .
Otto Odesláno 21. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 (upraveno) Je to 44 mm. Automatů doma pár mám, ale poslední dobou mě rozčiluje to rychloběžné tikání. Těch 28.800 je fakt moc. A pak mě taky u automatů vadí, že když na ně poklepu, tak jsou takový dutý. Kdyby dělali Alpiny s ručním nátahem 18.000 kyvů a tenhle rozměr, tak jdu do nich, ale oni dělají heritage o průměru 50 mm a to je dost. A quartz mi nevadí, je přesný a bezúdržbový. Upraveno 21. srpna 2014 uživatelem Otto
Toblin Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 (upraveno) To letadlo na dynku je tvoje? :-)Koukam na stranky vyrobce pres mobil a tento model tam nevidim. Jeste se vyrabi? Upraveno 21. srpna 2014 uživatelem Toblin
Leviathan Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Hodinky krasne, ale dako mi k nim ten Hirsch nesedi....Mozno skusit taky handrak, na akom sa predavaju tie Big Date chrono...Ale je to len moj nazor http://timebeast.wordpress.com/2013/05/11/baselworld-2013-alpina/Zdroj
Toblin Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Uz to vidim, je tam primarne s kovovym naramkem. Diky.Jinac pekne fotky, klidne pokracuj :-)
VitekB Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Je to 44 mm. Automatů doma pár mám, ale poslední dobou mě rozčiluje to rychloběžné tikání. Těch 28.800 je fakt moc. A pak mě taky u automatů vadí, že když na ně poklepu, tak jsou takový dutý. Kdyby dělali Alpiny s ručním nátahem 18.000 kyvů a tenhle rozměr, tak jdu do nich, ale oni dělají heritage o průměru 50 mm a to je dost. A quartz mi nevadí, je přesný a bezúdržbový.Obvod 44mm bych možná zvládl, ale myslel jsem délku pouzdra (lug to lug) a to je právě těch 53mm. Mně u automatů vadí, že jak je často odkládám, tak se zastavují a "na cesty" s sebou winder tahat vážně nechci .
Otto Odesláno 21. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Ten hadrák není špatný, ale hrozně chytá chlupy ze svetrů atd.
Otto Odesláno 23. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 Své k svému ............................... 1
Michal444 Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 Parada!!! rad by som pilotky a okolo Alpin uz velmi dlho lietam, mam pocit, ze vela ludi ich nema :-)a foto vyborne....
DenyKr Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Moc hezké hodinky a jako menší OT souhlasím s výrokem uživatele VitekB, mám nyní s Archimedy první zkušenost s automaty a i když mají své kouzlo a jsem rád, že je mám (mám k těm hodinkám tak nějak blíže), bezúdržbová Quartz ETA, kterou jsem měl dříve v Tissotkách, byla rozhodně příjemnější - odchylka asi 20 sekund za půl roku, žádná nutnost natahování, tichý chod a na ruce se mi nic nehýbalo. Quartz bych proto nezahazoval, vnímal bych je jako příjemnější, ale trošku řekněme "chladnější" alternativu
Toblin Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Moc pekny tematicky wristshoty. Ten original hadr jim slusi ;-)
Traveller Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Jakou mají lumi? Jinak quartz by mi vůbec nevadil, spíše naopak - člověk se nemusí starat, když je nedá pár dní na ruku.
Otto Odesláno 24. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Lumi mají ručičky a pak trojúhelník na 12, a pak index na 3, 6, 9. Ale jinak lumi nic moc.
Otto Odesláno 24. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Už bych to měl dát asi do vlákna fotogalerie.
misoo Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Parada, velmi sa mi paci zadok, krasa! A quartz/nequartz by som neriesil, kazdemu vyhovuje nieco ine...
sashator Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Krásný pilotky, pro mě asi druhé nejpovedenější od Alpiny (po small date s manufakturním kalibrem), i big date tam pěkně pasuje...takže velká gratulace a jen do nás ty fotky hrň
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se