Monk Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 Co říkáte na tyto tissotky - TISSOT WATCH - V8 - T36.1.316.72 - ani mi tak nejde o to, ze jsou Q, ale spis ta modra vterinovka mi prijde kouzelna. bohužel se mi nedaří najít více obrázků, ale i tak:) PS: zkoušel jsem nejdříve hledat ve foru, jestli tu o nich neni zmínka, ale nějak neprojde V8, že je to prý zakázaná kombinace znaků
Ruhar Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 Než jsem přišel na chuť mechanickým hodinkám tak tyhle byli v užším výběru. Ale musím Tě zklamat pokud by sis je chtěl pořídit - je to starej model a už nejde sehnat. Možná ve Švajcu (zas tak moc jsem nepátral), ale u nás je už nikde nemaj.
Monk Odesláno 10. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2007 Než jsem přišel na chuť mechanickým hodinkám tak tyhle byli v užším výběru. Ale musím Tě zklamat pokud by sis je chtěl pořídit - je to starej model a už nejde sehnat. Možná ve Švajcu (zas tak moc jsem nepátral), ale u nás je už nikde nemaj. co jsem koukal na us shopy tak je maj...jinak se mi moc libej, ale pri blizsim ohledani mi prijde neskutecne uchylna ta datumovka...skoro jako pridelana ve photoshopu...
Ruhar Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 No voni je i na českejch e-shopech inzerujou, ale když je poptáš tak zjistěj, že už objednat nejdou. Možná to bude v us jiný, ale informace, že už nejsou, jsem měl tehdy od oficiálního dovozce.
uns Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Co říkáte na tyto tissotky - TISSOT WATCH - V8 - T36.1.316.72 - ani mi tak nejde o to, ze jsou Q, ale spis ta modra vterinovka mi prijde kouzelna. bohužel se mi nedaří najít více obrázků, ale i tak:) PS: zkoušel jsem nejdříve hledat ve foru, jestli tu o nich neni zmínka, ale nějak neprojde V8, že je to prý zakázaná kombinace znaků tá modrá sekundovka je naozaj úžasná, ešte lůepšie by podľa mňa vyzerali, keby boli všetky ručič ky rovnako modré...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se