Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

M@chino, tu je zopár fotiek...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Za mě super ... hodinky které nenudí ... fajn funkce. Vím, že detaily (karbon) i drak na ciferníku jsou v reálu ještě hezčí než na fotkách. Palec hore. Možná by byla zajímavá i červená guma? 665m co je to za kopec ;-D???

Odesláno

Ahoj,

som rád, že sa ti páčia.

Chcel som vyskúšať čiernu úpravu hodiniek, tak som išiel do toho... (už ich mám ale dva roky, tak je čas na výmenu ... :-) )

Premýšľal som nad koženým remienkom s červeným prešítím, to by mohlo byť celkom zaujímavé.

PS: 665 m má jeden kopec u ''nás'' v Malých Karpatoch... ;-)

Za mě super ... hodinky které nenudí ... fajn funkce. Vím, že detaily (karbon) i drak na ciferníku jsou v reálu ještě hezčí než na fotkách. Palec hore. Možná by byla zajímavá i červená guma? 665m co je to za kopec ;-D???

Odesláno

Ahoj,

som rád, že sa ti páčia.

Chcel som vyskúšať čiernu úpravu hodiniek, tak som išiel do toho... (už ich mám ale dva roky, tak je čas na výmenu ... :-) )

Premýšľal som nad koženým remienkom s červeným prešítím, to by mohlo byť celkom zaujímavé.

PS: 665 m má jeden kopec u ''nás'' v Malých Karpatoch... ;-)

Jj cervene prositi bude ok. Mel jsem Grand Duke od Hirsch. Viz Orient Star

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63158-orient-star-dj00-c2-b/

a drak je akorat ... zacinaji me nudit prazdne ciferniky ... premyslim o chronu ...

Odesláno

Asi to už nechám na ďalšom majiteľovi. Ako som napísal, chce to už niečo ďalšie, takže do konca roka pôjdu asi preč...

A ty už máš niečo vyhliadnuté?

Jj cervene prositi bude ok. Mel jsem Grand Duke od Hirsch. Viz Orient Star
http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63158-orient-star-dj00-c2-b/

a drak je akorat ... zacinaji me nudit prazdne ciferniky ... premyslim o chronu ...

Odesláno

Asi to už nechám na ďalšom majiteľovi. Ako som napísal, chce to už niečo ďalšie, takže do konca roka pôjdu asi preč...

A ty už máš niečo vyhliadnuté?

Ja mam jasno. Cca 5 let jsem nemel chrona. Takze tudy vede cesta.

Odesláno

A niečo konkrétnejšie? Takže vianočný darček je vyriešený... :-)

Ja mam jasno. Cca 5 let jsem nemel chrona. Takze tudy vede cesta.

Odesláno

A niečo konkrétnejšie? Takže vianočný darček je vyriešený... :-)

Do vanoc nevydrzim ...zadani uz mam jasne:

potapky vintaze moderni (min 200m, sroubovaci korunka), ocel, automat, stribrna luneta (snesu i cernou), cerny cirf, komplikace pouze chronograf (chci zkusit neco bez data), znacka s historii ... a neco uz se rysuje :-)

Odesláno

Ja mám práve rád ten pocit pred Vianocami, keď už viem, čo dostanem, ale ešte to potrvá pár mesiacov... :-)

Tak ti prajem dobrý výber ... som zvedavý, čo sa z toho vykľuje.

Do vanoc nevydrzim ...zadani uz mam jasne:

potapky vintaze moderni (min 200m, sroubovaci korunka), ocel, automat, stribrna luneta (snesu i cernou), cerny cirf, komplikace pouze chronograf (chci zkusit neco bez data), znacka s historii ... a neco uz se rysuje :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...