Tazz Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Ahoj všem,před pár týdny jsem po delší době zas začal šmejdit po fóru a hnedle po pár chvílích jsem chytl mánii pořídit nějaký nový kousek a tak jsem pátral po něčem zajímavém a narazil na Seiko "baby monster", zdejší člen Ondrej71 má pěknou modro-stříbrnou verzi, která se mi moc zalíbila a ochotně poskytl pár drobných informací. Zažhavil jsem tedy strýčka Googla a našel několik barevných variant, do oka mi padla ještě černo-červená a jelikož zmiňovaná modro-stříbrná nebyla nikde skladem, objednal jsem si tu černo-červenou. Dnes jsem hodinky mohl nechat proclít a vyzvednout na poště. Hned v autě jsem je rozbalil a chvíli se kochal, musím říct, že na živo vypadají moc hezky a tak jsme spokojeně frčel dom. Pár informací: - průměr 43mm, s korunkou 46mm- tloušt´ka cca 11mm- strojek automat cal.4R36 cca 41h rezerva- sklo Hardlex- 100m WR- perfektní lumi a zde ještě pár foto
Chorche Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Gratuluju!Jak na tebe působí naživo? Mně se dříve podle fotek hrozně líbil předešlý model v bílé a nakonec jsem je měl jen asi týden, působily na mě hrozně lacině, jak navoněný hodinky ze stánku.Tyhle nové modely vypadají na fotkách zase perfektně, jak Ondřejovy stříbrno-modré, tak tyto, ale jak je to naživo? Pouzdro, tah, cifr?Díky.
Tazz Odesláno 1. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Díky Na první pohled vyhlížejí masivně/těžce, samý železo. Pouzdro je pěkně zpracovaný, boky lesklý, vršek matnej, zakončení k pásku je rovný, takže i když tam dám gumu/kůži, tak tam nebude taková ta škvíra jak u jinejch se zakončením kopírující pouzdro. Luneta nemá žádnou vůli, nechrastí perfektně sedí. Cifr - vystouplé lumi indexy, nápis Seiko i 5-kové logo nepůsobí nijak lacině, jako kdyby byli třeba jen natištěny, dobře se odečítá čas, myslím, že je celkem přehlednej. A teď k věci, která mě trochu rozčiluje a docela zklamala a tou je kov.pásek. Koukneš a super, než jej vezmeš do ruky, připadá mi takovej plechoidní. Ve srovnání s kov.páskem na podstatně menších a starších Certinách je asi i 1/3 tenčí, po stranách je vidět sklad, jak když jsou dílky z jednoho přeloženého kusu, viz.foto. Celkový dojem je ale dobrý, už jen k faktu, že pořizovací cena byla velice příznivá .
Chorche Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Díky za info. Souhlas, z tahu jsem byl taky zklamaný, takový laciný chrastítko, ale co by člověk za ty prachy chtěl.Jinak pouzdro, luneta (která chodila bezchybně i u minulého modelu, řada dražších hodinek si o takovém chodu může nechat zdát) a i cifr vypadají z fotek lépe a dospěleji, než u minulého modelu, což tvoje slova potvrzují.Ať slouží!
Ondrej71 Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Gratuluju k super vyberu. Tesi me ze te inspirovaly moje stribrnaky . V tvé barevné kombinaci se mi tyhle hodinky taky moc líbí, kombinaci červené a černé mam rad. Tah je podle mne za ty penize ok, nosi se dobre, spona funguje jak ma, za ty prachy ..
Tazz Odesláno 2. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Díky Ondro, ta černá s červenou mi ladí k brýlím . A ještě jednou dík za těch pár informací . Ano, jak píšeš, za ty prašule je to v pořádku a na ruce sedí dobře. Trochu jsem měl obavy, že mi ten pásek oškube chlupy, ale je to ok.
Macho Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Krásnej název Baby Monster jim opravdu přísluší. Gratulace a jako potápky na denní nošení super
Qvido Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Krásnej název Baby Monster jim opravdu přísluší. Gratulace a jako potápky na denní nošení superJedeš tedy slušně, to jó
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se