loscoyotes Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 zdravím, mohli by jste mi prosím poradit, kde se dají výhodně pořídit tyto nové hodinky
IzTaPa Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 koskom.czhttp://www.hodinky-damske-panske.cz v obou by's mohl dostat dobrou cenu, slevu z cenikovky blizici se tomu, za co jsi je mohl dostat u bechyneho behem dny marianne tento vikend, kdy meli na vsechno 20% off.
loscoyotes Odesláno 15. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2014 díky, poptal jsem cenu, tak uvidím. S tím víkendem jsem zaváhal:-(
šíma Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 U nás se slevou cca za 12k v nejlevnější verzi na řemeni, jinak se dají vygooglit i za 10k např. z Itálie.
loscoyotes Odesláno 15. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2014 mám zájem o tu základní verzi, zlaté pouzdro a černý cifr, na řemeni. Za 12 bych do toho šel:-)
šíma Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Pozlacené s bílým cifrem na řemeni jsou asi o litr dražší a s černým cifrem ještě o další litr (damozrejmě jak kde). Na jakémsi rakouském shopu Tissot-scs-com jsou za 446 Eur. Možná by jeste trochu slevili. Chce se tomu trochu věnovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se