USER47 Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2014 Ne že bych byl nějakej zkušenej přeshraniční kupec, ale nebude tam ještě dph z ceny + poštovnýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldys Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 No to je to u čeho si taky nejsem jistý........Neporadí někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldys Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Ahoj,tak abych dokončil co jsem začal......hodinky už mám doma, huráááá Nakonec jsem objednal tyto : Citizen CA0341-52E http://www.ebay.com/itm/281444606848?_trksid=p2060778.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Komunikace s prodejcem super a ani jsem dlouho nečekal :-)Kdyby se to nezdželo s proclením, tak jsem je měl doma skoro za 14 dní Pokrátil jsem trošku řemínek a výsledek je ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Jaký máš obvod zápěstí prosím, vidím že mají deklarováno 47mm s korunkou, kolik mají bez korunky? Dej víc fotek, až budeš prvotně nabažen. Jdou ti k chlupům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldys Odesláno 14. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Tak jsem provedl měření a Obvod zápěstí mám - 18cmBez korunky mají - 43mm ( +- chlup) Aby jsem je měl akorát musel jsem sundat dva dílky A doplňuji i nějakou tu fotku.Zatím můžu říci , že jsou pohodlné , nikde netahají..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se